MENÜ

İşte Galatasaray'ın Vecino transferinde son durum

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da gündeme gelen son isim Lazio'da forma giyen Uruguaylı Mathias Vecino olmuştu. Taraftarların tepkisi sonrasında yönetim geri adım atarken, 32 yaşındaki oyuncunun adını ilk Fanatik.com.tr duyurmuştu. İşte transfer sürecinde yaşananlar...

İşte Galatasaray'ın Vecino transferinde son durum

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Lucas Torreira'nın yanında görev yapabilecek iyi bir sekiz numara arıyor.

Haberin Devamı

Sarı - kırmızılılar bu bölge için ilgilendiği isimlerden bir türlü sonuç alamadı. Transferde son olarak Lazio'da forma giyen Uruguaylı Matias Vecino ismi gündeme geldi.

STOPER KONUSU NETLİK KAZANDI

FANATİK 1 AY ÖNCE DUYURMUŞTU

Matias Vecino ismini yaklaşık bir ay kadar önce Fanatik.com.tr okuyucularıyla paylaşmıştı. Fanatik.com.tr'den Burak Özdemir'in haberine göre, Galatasaray oyuncunun şartlarını sorarak bilgi almıştı.

TARAFTARDAN BÜYÜK TEPKİ GELDİ

Dün akşam saatlerinde sarı - kırmızılıların tecrübeli orta saha oyuncusu için kulübü ve kendisiyle anlaşmaya vardığı haberi taraftarlardan tepki gördü. Sekiz numara için daha büyük bir yıldız transferi isteyen Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyada bu ismi istemedikleri hakkında paylaşımlar yaptı.

Haberin Devamı

Öte yandan Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri de oyuncuyu bırakmak istemediği için yönetimden gelen transfer teklifine olumsuz yanıt verdi.

İSVİÇRE'DE SIĞINMACIYDI, ŞİMDİ AVRUPA'NIN ZİRVESİNDE...

Galatasaray şu an için Vecino transferini beklemeye aldı. Sarı - kırmızılı yöneticiler eldeki alternatif isimlerle de bir yandan görüşmelerini sürdürüyor.

ÖZEL UÇAK GİTTİ Mİ?

Öte yandan Galatasaray'ın Matias Vecino için özel uçak gönderdiği haberleri de yayıldı, ancak sarı - kırmızılı yöneticiler Uruguaylı oyuncu için özel uçak göndermedi.

İşte Galatasarayın Vecino transferinde son durum

32 yaşındaki oyuncu bu sezon Lazio'nun Serie A'da oynadığı Lecce ve Genoa maçlarında sonradan oyuna girerek toplamda 60 dakika sahada kaldı.

Burak Özdemir - ÖZEL

İşte Galatasarayın Vecino transferinde son durum

YORUM YAZ