Görevimiz tehlike
Sarı-Kırmızılı kulübün 73 yaşındaki başkanı Ünal Aysal, gençlere taş çıkarttı. Cezası nedeniyle tribüne giremeyecek olmasına rağmen Karadeniz'de takımı yalnız bırakmayan Aysal zipline yaparak, Fırtına Vadisi'nden iple karşıya geçti

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzonspor karşılaşmasından önce ünlü Fırtına Vadisi’nde stres attı. Sabah saatlerinde Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Fırtına Vadisi’ndeki bir restorana giden Başkan Ünal Aysal ve kurmayları, yöresel mıhlamayla birlikte yörenin lezzetlerini tattıkları bir kahvaltı yaptı. İyi havayı da değerlendirip çevrede gezen Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, bu arada yanına gelen Galatasaray futbol okulu öğrencileriyle de hatıra fotoğrafı çektirdi. Fırtına Vadisi üzerinden iple (zipline) karşı kıyıya geçen 73 yaşındaki Aysal, sportmen yapısıyla da dikkati çekti. Ünal Aysal’ın tarihe geçen bu karelerini, yönetici Sedat Doğan Twitter sayfasından “Dinamik Galatasaray Başkanı böyle olur” notuyla paylaştı. Ünal Aysal, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan aldığı hak mahrumiyeti cezası nedeniyle tribüne giremeyeceği için, maç başlamadan önce Karadeniz’den ayrıldı.
Haberin Devamı ›
Karşılaşmayı İstanbul’da izleyen Sarı- Kırmızılı kulübün patronu, gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanağlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Metin Karabaş