Galatasaray'dan transferde çifte atak! Manchester United'dan iki yıldız birden...

TAM ARANILAN ADAM
Mertens yeni sezonda takımda kalacağı için onunla dönüşümlü oynayabilecek hatta zaman zaman 8 numara pozisyonunda görev yapabilecek bir isim bakılıyor. Eriksen de bu profile direkt uyuyor.

Hem yönetim hem de teknik heyet, geçtiğimiz yaz döneminde olduğu gibi transferde geç kalmadan ilk kampa önemli takviyeleri bitirmiş şekilde gitmeyi hedefliyor.

CASEMIRO'YA RONALDO ENGELİ
Galatasaray’ın orta saha listesindeki Casemiro için flaş bir iddia ortaya atıldı. Manchester United’la 2026’ya kadar sözleşmesi süren ancak takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Brezilyalı yıldız için Al Nassr’ın devreye gireceği belirtildi.

İngiliz basını, Cristiano Ronaldo’nun hem Casemiro’yu hem de Nacho’yu Arabistan’a gelme konusunda ikna etmeye çalıştığını yazdı. Ada medyası, Suudi kulübünün sadece Casemiro için 80-90 milyon Euro arası bir bonservis bedelini gözden çıkartabileceğini öne sürdü.