Galatasaray'da dikkat çeken görüntü! Kerem Aktürkoğlu ve Domenec Torrent...
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray sahasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılı ekip mücadeleden 2-0 galip ayrılırken, 84. dakikada yerini Emre Kılınç'a bırakan Kerem Aktürkoğlu'nun oyundan çıkarken memnun olmadığı kameralara yansıdı. Genç futbolcu, bir süre teknik direktör Domenec Torrent ile hararetli bir konuşma gerçekleştirdi. İşte yaşananlardan kareler... (Fotoğraflar: Murat Akbaş)

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray sahasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi.

Sarı-Kırmızılı ekip mücadeleden 2-0 galip ayrılırken, 84. dakikada yerini Emre Kılınç'a bırakan Kerem Aktürkoğlu'nun oyundan çıkarken memnun olmadığı kameralara yansıdı.

Genç futbolcu, bir süre teknik direktör Domenec Torrent ile hararetli bir konuşma gerçekleştirdi.

Domenec Torrent, el ve kol hareketleriyle memnun olmadığı konuyu anlatan Kerem Aktürkoğlu'na sarılarak futbolcusunu sakinleştirmeye çalıştı.

Mücadelenin ardından genç futbolcu yaşananları şu sözlerle anlattı:
Ben zaten geçen hafta Fenerbahçe maçına da sakatlıktan tam iyileşmeden çıktım, bu maçta aynı şekilde. Çünkü ağrılarım vardı, iğneyle oynuyordum. Bugün Hocama, 70 dakika oynayabileceğimi söylemiştim zaten. Son şut çektiğim pozisyonda da normalde böyle çok şut çekmemem lazımdı, o pozisyon hakkında ayağımı sordu. Kendisine 'ağrım olmadı ancak o şutu çekmem lazımdı' dedim. O pozisyonu konuştuk."
