Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yıktı Galatasaray'ı peşine taktı! Yönetim harekete geçti
25 Nisan 2025, Cuma 10:01Güncelleme Tarihi:

Trendyol Süper Lig'de zirve mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Galatasaray, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

SAĞ BEK KRİZİ
Sacha Boey'un satışı sonrası sağ bekten yana yüzü gülmeyen Galatasaray'da bu pozisyona 3 isim (Aurier, Jelert ve Frankowski) transfer edilmişti. Kaan Ayhan ve Roland Sallai'nin rotasyona girdiği sağ bek pozisyonu için Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi.

BOEY'İN YERİ DOLMADI
30 milyon euro bedelle Sacha Boey'u Bayern Münih'e satan Galatasaray, daha sonra sağ bek pozisyonu için yaptığı transferlerde bir türlü dikiş tutturamadı.

SAĞ BEKE YERLİ TAKVİYE
Sabah'ta yer alan habere göre, Frankowski'nin zorunlu opsiyonunu kullanmak durumunda olan Galatasaray, bu bölgeyi yedeklemek için yerli bir takviye düşünüyor.

ESKİ FENERBAHÇELİ
Bu doğrultuda sarı-kırmızılıların, Fenerbahçe altyapısında yetişen ve Kayserispor forması giyen Gökhan Sazdağı'nı radarına aldığı belirtildi.

KADIKÖYE DAMGA VURDU
Fenerbahçe'ye karşı oynadıkları son karşılaşmada 3 asist yaparak maça damga vuran 30 yaşındaki futbolcunun, Kayserispor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor.
