MENÜ

Galatasaraylı yıldızın gözü Manchester United'da!

MKE Ankaragücü engelini 2-1'le geçen Cim Bom'da tüm odak Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. Galatasaray'ın yıldızı da dört gözle Manchester United maçını bekliyor. Başarılı oyuncu için dev maç ayrı anlam ifade edecek.

Galatasaraylı yıldızın gözü Manchester United'da!

Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ederken Galatasaray ile Ankaragücü karşılaşmış ve Sarı-Kırmızılı takım, Başkent ekibini ağırladığı mücadelede 1-0 geriye düşse de Wilfried Zaha galibiyetin fitilini ateşlemiş ve Hayrullah Akyüz'ün kendi kalesine attığı golle de Cim Bom 2-1 kazanmasını bilmişti. Ancak Aslan yıldızlarıyla gol ararken Ankaragücü kalecisi Bahadır da adeta kalesinde devleşmiş ve 12 kurtarışla kariyer performansını sergilemişti.

Haberin Devamı

Galatasaraylı yıldızın gözü Manchester Unitedda

Tüm planlar zafer üzerine yapılıyor

Şimdi ise Sarı-Kırmızılılar'da gözler Devler Arenası'na çevrildi... Ankaragücü engelini kayıpsız geçen Cim Bom, Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United maçına odaklandı. Grubun ilk maçında Kopenhag'la berabere kalan Aslan'da tüm planlar zafer üzerine yapılıyor.

MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ!

Galatasaraylı yıldızın gözü Manchester Unitedda

Tam zamanında moral buldu

Galatasaray’da ilk 11’deki ilk maçına Ankaragücü karşısında çıkan Wilfried Zaha da 2-1 kazandıkları mücadelede takımına beraberliği getiren golü atarak siftah yapmıştı. Sarı-Kırmızılı formayla ilk kez ağları havalandıran Zaha’nın morali, tam da zamanında tavan yaptı. Cim Bom, yarın Devler Ligi’nde Manchester United’la deplasmanda karşılaşacak.

Galatasaraylı yıldızın gözü Manchester Unitedda

Eski takımı United'a 2 golü var

Uzun yıllar İngiltere Premier Ligi’nde mücadele eden Zaha, kısa bir süre formasını giydiği United’a karşı Crystal Palace formasıyla 16 maça çıktı ve 2 kez ağları havalandırdı. Fildişi Sahilli yıldız, Palace’ın 19 Eylül 2020’de Old Trafford’da 3-1 kazandığı mücadeleye attığı 2 golle damgasını vurmuştu. Tecrübeli oyuncu, diğer golünü de 22 Mayıs 2022’de iç sahada 1-0 kazandıkları karşılaşmada kaydetmişti.

Haberin Devamı

Galatasaraylı yıldızın gözü Manchester Unitedda

'Şu an yüzde 100 değilim'

Geri dönüşü başlatan beraberlik golünü atan Wilfried Zaha, mücadele sonrasında, "Tabii ben de dakika alıp kendime güvenimi tekrar kazanmaya çalışıyorum. Burada önemli olan takımın kazanmasıydı. Şu an fizik gücüm yüzde kaçtır bilmiyorum açıkçası. İnsanlar kendileri görecekler zaten yüzde 100 olduğum zaman. Fitness açısından şu an yüzde 100 olmadığımı söyleyebilirim fakat sürekli dakika aldıkça performansımı geliştireceğim" demişti.

Galatasaraylı yıldızın gözü Manchester Unitedda

YORUM YAZ