MENÜ

Galatasaray'ın yıldızları fırsat tepti!

Galatasaray önceki gün ilk hazırlık maçına Hull City karşısında çıktı, 3-0 öne geçtiği maçı 4-3 kaybetti. Muhabirimiz Metin Karabaş da Hull City maçında Okan Buruk’un beğendiği ve beğenmediği isimleri değerlendirdi.

Galatasaray'ın yıldızları fırsat tepti!

Galatasaray önceki gün ilk hazırlık maçına Hull City karşısında çıktı, 3-0 öne geçtiği maçı 4-3 kaybetti. Muhabirimiz Metin Karabaş da Hull City maçında Okan Buruk’un beğendiği ve beğenmediği isimleri değerlendirdi. İşte o isimler...

Haberin Devamı

Jankat Yılmaz: Galatasaray’ın gelecekte çok şey beklediği Jankat maça iyi başladı. Art arda kurtarışlar yapsa da kalesini gole kapatamadı. Genç kalecinin gollerde hatası yoktu.

Emin Bayram: Öz güvenli oyunu ve fiziği ile dikkat çekti. Müdahaleleri ile alkış alan Emin bu sezon daha fazla forma şansı bulabilir.

Kaan Ayhan: Bonservisi alınan Kaan fizik olarak daha iyi olmak zorunda. Oyun zekası yüksek olan başarılı oyuncu hava toplarında da başarılıydı.

Berkan Kutlu: İlk yarının iyilerindendi. Berkan hücuma katkı verirken dinamizim kattı. Başarılı oyuncu, Torreira ile uyumu dikkat çekti.

Cicaldau: Kiralık gitmek ona yaramamış. Bir türlü olmuyor. Basit pas hataları yaparak arkadaşlarını zor durumda bıraktı. Kalmak için çok daha fazlasını yapmak zorunda.

Haberin Devamı

Yunus Akgün: Takımın en hazır görünen isimlerindendi. İyi bir performans ortaya koydu. Görev yaptığı kanadı çok iyi kullandı ve takımının ataklarına yön verdi.

Süleyman Luş: 62. dakikada oyuna girdi. Gereksiz pas hataları yaptı. Heyecanını yenerse potansiyelini ortaya koyacaktır.

Morutan: O da 62’de oyuna girdi. Sahanın etkisizlerindendi. Beklenenin uzağında kalan Morutan bu haliyle takımda kalamaz.

Hamza Akman: Beklentilerin çok uzağında. Gelişmeye devam etmesi için mutlaka oynayabileceği bir takıma kiralanmalı.

Baran Aksaka: Galatasaray’ın yıldız adaylarından Baran kötü günündeydi. Daha iyisini yapabilecek kapasitesi var. Daha basit oynaması gerekiyor.

Eren Aydın: O da oyuna sonradan dahil olan isimlerden. Sahada istediklerini yapamayan Eren’in bu maçta sınıfta kaldığını söylemek gerekir.

Galatasarayın yıldızları fırsat tepti

YORUM YAZ