MENÜ

Galatasaray'ın yıldız ismi Dries Mertens ile ilgili sürpriz iddia

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı tecrübeli yıldız Dries Mertens ile ilgili Belçika basınında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray'ın yıldız ismi Dries Mertens ile ilgili sürpriz iddia

Galatasaray'ın sezon başında yaptığı büyük transfer operasyonunun önemli isimlerinden biri de Belçikalı yıldız Dries Mertens'di.

Haberin Devamı

Dries Mertens'in Roma Karşısında En İyi Anları

Performansıyla dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncu, ligde sahaya çıktığı 12 maçta iki kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

DÜNYA KUPASI'NDA ARADIĞINI BULAMADI

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Belçika'nın kadrosuna yer alan tecrübeli yıldız, bir maçta ilk 11 olmak üzere iki maçta toplam 74 dakikada sahada kaldı.

Haberin Devamı

Galatasarayın yıldız ismi Dries Mertens ile ilgili sürpriz iddia

Turnuva öncesi favoriler arasında gösterilen Belçika, gruptan çıkamayarak büyük bir hüsrana uğradı.

MERTENS İDDİASI

Belçika basınında Galatasaray'ın 35 yaşındaki Belçikalı yıldızı ile ilgili sürpriz bir iddia yer aldı. Voetbal 24'te yer alan habere göre; Anderlecht, Mertens'in geri dönmesini istiyor.

Belçika ekibi sezon sonunda yıldız oyuncuyu geri getirmek için görüşmeler yapacak. Mertens, Anderlecht'in altyapısından yetiştirdiği yıldızlardan biri.

Galatasarayın yıldız ismi Dries Mertens ile ilgili sürpriz iddia

Öte yandan Mertens'in Galatasaray ile olan sözleşmesi 2023 yılında sona erse de sarı - kırmızılıların bir sene daha uzatma opsiyonu bulunuyor.

YORUM YAZ