MENÜ

Galatasaray'ın transferdeki gözdesi takımında kadro dışı kaldı

Sezon öncesi yıldız isimleri transfer ederek büyük ses getiren Galatasaray, bazı isimlerin transferlerini gerçekleştirememişti. Sezon öncesi sarı - kırmızılıarın gözdesi olan yıldız oyuncu takımında kadro dışı kaldı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın transferdeki gözdesi takımında kadro dışı kaldı

Sezon başında yıldız isimleri kadrosuna katan Galatasaray, taraftarlarını adeta mest etmişti. Geçen sezon lige damga vuran Mauro Icardi'nin bonservisini alan sarı - kırmızılılar, Wilfried Zaha, Davinson Sanchez, Kerem Demirbay, Angelino, Tete, Cedric Bakambu, Tanguy Ndombele, Hakim Ziyech gibi isimleri de kadroya kattı.

Haberin Devamı

BAZI İSİMLERİN TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEDİ

Bu isimlerin yanı sıra Galatasaray, kadroya katmak istediği bazı isimleri transfer edemedi. Paris Saint-Germain'de forma giyen Leandro Paredes, Roma'ya transfer olurken, Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri'nin transferine engel olduğu Mathias Vecino ise takımında kalmıştı.

Galatasarayın transferdeki gözdesi takımında kadro dışı kaldı

KADRO DIŞI KALDI

Galatasaray geçen sezon Uruguaylı yıldız Lucas Torreira'nın yanına iyi bir orta saha arıyordu. Sarı - kırmızılılar, İtalyan ekibi Lazio ile Mathias Vecino transferinde her konuda anlaşmaya varmıştı. Teknik Direktör Maurizio Sarri ise yönetime oyuncunun takımdan ayrılmasını istemediği söylemesi üzerine transfer iptal olmuştu.

GALATASARAY'DA İLK AYRILIK

Lazio Teknik Direktörü Sarri, yaşadıkları tartışmanın ardından 32 yaşındaki Uruguaylı yıldızı kadro dışı bırakma kararı aldı.

Haberin Devamı

İtalyan basınında Sarri'nin, disiplinsiz hareketleri nedeniyle Vecino'yu kadro dışı bıraktığını ve böylece diğer oyunculara da kendilerini toparlamaları için bir mesaj gönderdiğini yazdı.

Galatasarayın transferdeki gözdesi takımında kadro dışı kaldı

VECINO'NUN ÖZRÜ DE İŞE YARAMADI

Vecino yaşanan tartışmanın ardından Teknik Direktör Sarri'den özür diledi, ancak İtalyan teknik adam bunu şimdilik kabul etmedi. Tecrübeli orta saha oyuncusu İtalya Kupası'nda oynanacak Genoa maçının kadrosunda yer almadı. Kadro dışı kararının bu maçlık mı yoksa sürekli mi olduğu konusu henüz bilinmiyor.

Galatasarayın transferdeki gözdesi takımında kadro dışı kaldı

YORUM YAZ