Transfer zirvesinden farklı bir karar çıktı; Joey Veerman tamam ama hedef daha iyisi
24 Aralık 2025, Çarşamba 06:59Güncelleme Tarihi:
MUSABA BOMBASI
Fenerbahçe, ara transfer döneminin en hareketli takımı olacağını erkenden gösterdi. Sarı-Lacviertliler, Joey Veerman’ı istediği an bitirecek konuma getirmişti. Yönetim bir bomba daha patlattı. Domenico Tedesco, kanatlarda oynayacak, bire birde etkili ve skor üretecek bir oyuncu istemiş ve Anthony Musaba’nın adını vermişti.

2 OCAK'TA BİTECEK
Sarı-Lacivertliler, sözleşmesinde 5 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi olduğu için Samsunspor ile hiç iletişime geçmeden, 25 yaşındaki yıldızın menajerlik şirketi ile görüşme gerçekleştirdi. Taraflar kısa sürede el sıkıştı. Fenerbahçe, bu sezon 22 maçta 6 gol, 4 asist yapan Musaba’nın 5 milyon Euro’luk serbest kalma bedelini 2 Ocak’ta TFF’ye ödeyip transferi bitirecek.

VEERMAN'DA SON DURUM
Sarı-Lacivertliler, her konuda anlaştığı Joey Veerman’ı, 23 milyon Euro’luk serbest kalma bedeliyle transfer edebilir. Ancak Sadettin Saran, Devin Özek ve Domenico Tedesco arasında yapılan zirveden farklı bir karar çıktı.

Buna göre Fenerbahçe, bu kadar yüksek rakama çıkmışken daha iyi bir oyuncu arayışına girdi. Listenin ilk sırasında, Inter’in yıldızı Davide Frattesi var.
