MENÜ

Galatasaray'ı Norveç'te zorlayacak 3 önemli madde!

Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında yarın Molde ile deplasmanda karşılaşacak. Avantajlı skorla İstanbul'a dönmek isteyen sarı-kırmızılı takımda teknik heyeti Norveç'te zorlayacak koşullar düşündürüyor.

Galatasaray'ı Norveç'te zorlayacak 3 önemli madde!

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda temsilcimiz Galatasaray yarın Molde ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı takım avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

LİSTEYE KEREM DEMİRBAY DA EKLENDİ

Sarı-kırmızılı takım, Molde ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi playoff turu maçları için UEFA'ya bildirdiği listeye Kerem Demirbay'ı ekledi. Yeni transferler Tete ve Hakim Ziyech ise listede yer almadı.

Kadroda yer alan isimler şu şekilde:

Kaleci: Fernando Muslera, Günay Güvenç, Jankat Yılmaz, Berk Balaban.

Defans: Leo Dubois, Angelino, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Ali Turap Bülbül, Kazımcan Karataş, Sacha Boey.

Orta saha: Fredrik Midtsjø, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Sérgio Oliveira, Lucas Torreira, Caner Doğan, Baran Aksaka, Hamza Akman, Efe Akman.

Forvet: Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Halil Dervişoğlu, Barış Alper Yılmaz, Baran Demiroğlu, Cédric Bakambu.

Haberin Devamı

Galatasarayı Norveçte zorlayacak 3 önemli madde

G.SARAY'I ENDİŞELENDİREN FAKTÖRLER

Norveç temsilcisi Molde ile ilk maçını yarın akşam deplasmanda oynayacak Galatasaray’ı bazı durumlar endişelendiriyor. Sarı-kırmızılı kulüp için çok büyük önem taşıyan eşleşmenin ilk ayağı öncesi kaygı uyandıran noktalar şöyle sıralanıyor:

SENTETİK SAHA RİSKİ: Norveç temsilcisi maçlarını Aker Stadı’nda oynuyor. 11 bin 249 kişi kapasiteli stadın çimleri sentetik. Bu durum Galatasaray cephesinde özellikle pas trafiği ve sakatlık tehlikesi nedeniyle endişe yaratıyor.

Galatasarayı Norveçte zorlayacak 3 önemli madde

ISI FARKI VE YAĞMUR: Molde’de maç saatinde hava sıcaklığı 12-13 derece olacak. Gün içerisinde ise 16 derece. İstanbul ile aradaki bu ciddi orandaki sıcaklık farkından oyuncuların olumsuz etkilenmesinden korkuluyor. Maç saatinde ayrıca yağmur da bekleniyor.

Galatasarayı Norveçte zorlayacak 3 önemli madde

MOLDE DAHA HAZIR: Norveç temsilcisi fiziksel olarak Galatasaray’dan daha hazır durumda bulunuyor. Ligde 19 hafta sonunda 4. sırada bulunan Molde Şampiyonlar Ligi elemelerinde ilk olarak Helsinki’yi sonra da Klaksvik’i eledi. Norveç ekibi iki rakibine karşı da deplasmanda kazanıp kendi evinde kaybetti.

Galatasarayı Norveçte zorlayacak 3 önemli madde

SON ÇALIŞMA BUGÜN STATTA

Galatasaray, Molde maçının hazırlıklarına dün akşam gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Sarı-kırmızılı futbolcuların, Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki idmanda, taktik çalışmalar üzerinde durduğu ifade edildi. Cim-Bom bu sabah Norveç’e gidecek ve saat 20.30’da Aker Stadı’nda yapacağı son antrenmanla Molde mesaisini tamamlayacak. Teknik patron Okan Buruk ve bir oyuncu idman öncesi basın toplantısı düzenleyecek.

Haberin Devamı

Galatasarayı Norveçte zorlayacak 3 önemli madde

YORUM YAZ