MENÜ

Erden Timur'dan sıradışı transfer operasyonu! Ortaya çıktı...

Şampiyonlar Ligi kadrosu kuran Galatasaray'da dünya yıldızlarına Sarı Kırmızılı formayı giydiren isimlerin başına gelen Sportif AŞ. Başkanvekili Erden Timur'un sıradışı bir operasyonla Hakim Ziyech'in transferini bitirdiği ortaya çıktı.

Erden Timur'dan sıradışı transfer operasyonu! Ortaya çıktı...

Ajax formasıyla devleri peşinde koşturan, Chelsea macerası sırasında daha 6 ay önce PSG’nin kapısından dönen Hakim Ziyech, artık Galatasaray forması giyecek. Londra’da bizzat kulüp doktoru Yener İnce tarafından çeşitli testlere tabi tutulan Ziyech’te herhangi bir soruna rastlanmamıştı. Diğer kontrollerin ise transfer öncesi son prosedürler nedeniyle yapıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

YİNE SUUDİ ARABİSTAN...

BEDELSİZ GELDİ! 3 YILLIK SÖZLEŞME

Transferi sorunsuz şekilde tamamlanan Hakim Ziyech, dün Trabzonspor karşılaşması oynanırken, kulüp tarafından resmen duyuruldu. Cimbom’dan yapılan açıklamada bedelsiz satın alınan ve bedelsiz kiralanan yıldız oyuncu, 3 sezon boyunca Galatasaray forması giyecek. 30 yaşındaki oyuncu, bu sezon net 3.58 milyon Euro yıllık ücret alacak. Ziyech, gelecek sezon 2.85 milyon Euro, opsiyonun kullanılması halinde ise 2025-2026 sezonunda da 2.85 milyon Euro kazanacak. 

Erden Timurdan sıradışı transfer operasyonu Ortaya çıktı...

İZ BIRAKMAK İSTİYOR!

Ziyech, imza sonrasında kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Kulüp tarihine geçmek istediğini söyleyen Faslı futbolcu, “Türkiye’nin en büyük kulübü Galatasaray’da oynayacağım için çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Galatasaray’ın tarihinde başarılı olan diğer futbolcular gibi ben de iz bırakmak istiyorum. Kendime güveniyorum. Takım olarak başarılı olacağız. Buna inanıyorum.”

Haberin Devamı

Erden Timurdan sıradışı transfer operasyonu Ortaya çıktı...

TARİHİ KARŞILAMA

Galatasaray'ın Mauro Icardi'nin golleriyle 2-0 kazandığı Trabzonspor maçın son anlarında tribünlere, stattan çıkılmaması ve özel bir misafirin olacağı söylendi. Mücadele sonunda ise Hakim Ziyech, Sarı Kırmızılı futbolseverlerin arasına girip, üçlü çektirdi. Yıldız oyuncu, son olarak da sahanın ortasında Galatasaray taraftarı ile bütünleşti.

İKİ TRANSFER LİSTEDE YOK

YILLARCA UNUTULMAYACAK SÜRPRİZ

Hakim Ziyech’i alarak bomba transferlerine bir yenisini ekleyen Galatasaray, Rams Park’ta eşi benzeri görülmemiş bir şova imza atarak, Trabzonspor maçının ardından Faslı yıldızı tribüne çıkarmıştı. Kulüp profesyonelleri eşliğinde Ultraslan’ın bulunduğu kale arkası tribününe giren ve amigoların yer aldığı setin üstüne çıkan Ziyech ile taraftarlara yıllarca unutulmayacak bir sürpriz yapıldı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

AVRUPA BASININDA GENİŞ YANKI UYANDIRDI

Derbi zaferinin ardından üçlü çektiren Cim Bom’un yeni yıldızına sahadaki futbolcular da eşlik etti. Kulübün sosyal medya hesaplarından ise bu anların hikayesi paylaşıldı. Galatasaray’ın tanıtım videosu Avrupa basınında geniş yankı uyandırırken, Ziyech duygularını şöyle anlattı: 

Erden Timurdan sıradışı transfer operasyonu Ortaya çıktı...


ZIYECH: BU KADARINI BEKLEMİYORDUM

Haberin Devamı

Benim için de sıra dışı bir tanıtım oldu. Atmosfer gerçekten mükemmeldi. Galatasaray taraftarının iyi olduğunu gelmeden biliyordum. Pek çok şey okumuş ve duymuştum. Ancak bu kadarını beklemiyordum. Asla unutulmayacak bir andı. Hayatım boyunca o anı hatırlayacağım.

ARDA GÜLER SÜRPRİZİ!

ERDEN TİMUR'DAN SIRADIŞI OPERASYON

Galatasaray’ın bütün flaş transferlerine imza atan Sportif AŞ. Başkanvekili Erden Timur, en son bir başka dünya yıldızı Hakim Ziyech’i de müthiş bir operasyonla takıma kazandırdı. Bu transferdeki ilginç bir detay ortaya çıktı. Timur, Chelsea’den alınan Faslı oyuncunun son prosedürlerini hastaneden takip etti.

Erden Timurdan sıradışı transfer operasyonu Ortaya çıktı...


TRANSFERİ HASTANE ODASINDA TAMAMLADI

4 aydır süren öksürük sorunu nedeniyle doktorların uyarısına rağmen temposundan taviz vermeyen Timur’un son üç gündür hastanede olduğu bildirildi. Trabzonspor maçına da gidemeyen Sarı-Kırmızılı yönetici, Ziyech’in sözleşmesindeki şartları hastanedeki odasında hukukçularla beraber noktaladı.

RESMEN AÇIKLANDI!

Erden Timurdan sıradışı transfer operasyonu Ortaya çıktı...

YORUM YAZ