MENÜ

Galatasaray'dan Verratti'ye yoğun pres! İşte yıllık ücreti

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk, Molde maçı sonrasında, “Verratti harika bir oyuncu. Son güne kadar bekleyeceğiz” dedi. Teknik ekibin kadroda görmeyi çok istediği 30 yaşındaki futbolcu için tüm imkanların zorlanacağı öğrenildi. İşte İtalyan orta sahanın transferine dair tüm detaylar...

Galatasaray'dan Verratti'ye yoğun pres! İşte yıllık ücreti

Galatasaray'ın gözde transfer hedeflerinden birisi olan Verratti'de sıcak gelişmeler yaşanabilir. Cim-Bom'un hocası Okan Buruk da İtalyan yıldızı sonuna kadar bekleyeceklerinin altını çizdi. Öte yandan Galatasaray'ın bir diğer transfer hedefi Ramos'tan kötü bir haber gelirken İspanyollar, yapılan görüşmenin son durumunu aktardı. Galatasaray'ın güncel transfer hedeflerine göz atalım.

Haberin Devamı

Ramos transferinde büyük mesafe katedilmişti

Ramos'a, Avrupa'dan en ciddi teklif de Galatasaray ile Beşiktaş'tan gitti. Ancak Siyah-Beyazlılar, yıldız oyuncunun şartları sonrasında maliyeti gerekçe göstererek Sergio Ramos'la görüşmediklerini açıkladı. Transferde hemen hemen tek takım Cim Bom kaldı. Aslan'ın da Play-Off'ta Molde'yi ilk ayakta devirmesi ve grupların kapısını aralaması sonrasında transferde büyük mesafe katedilmişti.

Galatasaraydan Verrattiye yoğun pres İşte yıllık ücreti

Görüşmeler durma noktasına geldi

Mali anlamda da deneyimli oyuncuya 6+2 milyon Euro'luk teklif ileten Galatasaray artık Molde rövanşı sonrasında yıldız ismin transferini resmiyete dökmeyi planlıyordu. Fakat İspanya'dan olumsuz bir haber geldi. Yüksek tirajlı gazetelerden AS, Sergio Ramos'un, Galatasaray'dan gelen teklife ikna olmadığını ve görüşmelerin durma noktasına geldiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Fransızlar duyurdu

Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG’nin formasını giyen Marco Veratti, bu sezon kadro planlamasında düşünülmüyor. 11 senedir Paris temsilcisinde görev yapan yıldız orta saha oyuncusu, kesin olarak takımdan ayrılmak istiyor. Bu doğrultuda önceki gün Fransız basınından L’Equipe, bomba gibi bir iddiayı ortaya atmıştı. Sarı-Kırmızılılar’ın, İtalyan futbolcu için devreye girdiği öne sürüldü. Molde ile oynanan maçın ardından Okan Buruk da bu konuyla ilgili olarak sorulan bir soruya İtalyanca yanıt verdi.

Galatasaraydan Verrattiye yoğun pres İşte yıllık ücreti

Yıllık ücreti problem yaratıyor

Buruk, Veratti’nin gelip gelmeyeceğiyle ilgili olarak, “O harika bir oyuncu ama bizim için zor. Zaniolo’da olduğu gibi transferin son günlerine kadar bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı. 30 yaşındaki futbolcu, mevcut takımında senelik 15 milyon Euro’ya yakın bir ücret alıyor. Verratti’nin aldığı bu ücret ise Cim Bom’un işini bir hayli zorlaştıran detaylardan bir tanesi. Fakat Galatasaray Yönetimi’nin, tıpkı Okan Buruk’un dediği gibi Veratti’yi ikna etmeye çalışacağı ve transferin son anına kadar oyuncuyu kovalayacakları öğrenildi.

Galatasaraydan Verrattiye yoğun pres İşte yıllık ücreti

YORUM YAZ