MENÜ

Galatasaray'dan son dakika Icardi sakatlık açıklaması

Galatasaray'dan son dakika Icardi'nin sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi. Artanjinli oyuncu Beşiktaş maçında sakatlık yaşamıştı.

Galatasaray'dan son dakika Icardi sakatlık açıklaması

Galatasaray'dan son dakika Icardi'nin sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi. Artanjinli oyuncu Beşiktaş maçında sakatlık yaşamıştı. Mauro Icardi'nin sahadan çıkarken sekmesi Sarı-Kırmızılı camiada endişe yaratmıştı.

Haberin Devamı

BURUK'TAN ICARDI AÇIKLAMASI GELMİŞTİ

Maçtan sonra seken Mauro Icardi hakkında konuşan Buruk, "Icardi'nin topuğunda bir ağrı vardı. Kenarda bandajı çıkardı ve ağrı arttı. Soyunma odasında da ağrısı vardı. Net durumu MR'dan sonra göreceğiz" sözlerini söyledi.

GALATASARAY'IN AÇIKLAMASI...

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında dün Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan ve maç sonrası yapılan değerlendirmede peroneal tendon hasarı belirlenen futbolcumuz Mauro Icardi’nin sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan MR tetkiklerinde ön görüldüğü gibi sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edilmiştir.

Haberin Devamı

Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.

OYNAMA İHTİMALİ VAR!

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın aldığı bilgiye göre; Icardi dün darbeye bağlı sakatlık yaşadı. Uzmanlara göre Icardi'nin sakatlığı ciddi değil ancak ağrıları var. Arjantinli futbolcunun Bayern maçında iğnelerle oynayabileceği belirtiliyor. Ağrı eşiği normal insanlara göre daha yüksek olan Icardi'nin de bu karşılaşmada oynama ihtimali yüksek.

GOL SAYISINI 14'E YÜKSELTTİ

Müsabakanın 26. dakikasında baskı sonucu kazanılan topu ceza sahası içinde alan Icardi düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Başarılı futbolcu, 82. dakikada da kazanılan penaltıda topun başında geçti ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 30 yaşındaki futbolcu böylece Süper Lig’deki gol sayısını 10’a çıkardı. UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 3, gruplarda da 1 golü bulunan Mauro Icardi toplamdaki gol sayısını da 14'e yükseltti. Mücadeleye 11’de başlayan Icardi, 90 dakika sahada kaldı.

HAGI'Yİ SOLLADI, TARİHE GEÇTİ

Yine dev bir maçın kahramanı olan Arjantinli yıldız böylece 7 derbide 10 gol, 2 asiste ulaştı. İlk gol tecrübeli futbolcuyu, Sarı-Kırmızılılar'ın tarihine de geçirdi. Icardi fileleri sarsmasıyla Gheorghe Hagi'yi (8) geride bırakarak Süper Lig tarihinde Galatasaray formasıyla en fazla derbi golü atan yabancı oyuncu oldu.

Wanda Nara performansıyla mest etti
YORUM YAZ