MENÜ

Galatasaray'dan İlkay Gündoğan bombası! Menajeriyle görüştüler...

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir grafik çizen Galatasaray'da gözler şimdiden devre arası transfer dönemine çevrilmiş durumda. Tanguy Ndombele, Kerem Demirbay ve Sergio Oliveira'dan istediği verimi alamayan Sarı-Kırmızılı takım İlkay Gündoğan'ı gündemine aldı. Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor...

Galatasaray'dan İlkay Gündoğan bombası! Menajeriyle görüştüler...

Galatasaray'da devre arası öncesi transfer çalışmalarına ağırlık verildi. Sarı kırmızılılar, orta sahasını dünya çapında bir futbolcuyla güçlendirmek istiyor.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılılarda, 8 numara pozisyonunda Tanguy Ndombele, Kerem Demirbay ve Sergio Oliveira yer alıyor. Yönetim, kaliteli bir oyuncuyu transfer ederek Avrupa'da ve ligde başarı hedefliyor.

Galatasaray'ın listesinde birçok aday var. Sarı kırmızılılar, yerli statüsünde olması nedeniyle rotasını Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan'a çevirmiş durumda...

GALATASARAY İTİRAFI GELMİŞTİ!

Barcelona'nın Türk asıllı Alman futbolcusu İlkay Gündoğan, takımının YouTube kanalında yayınlanan 90 saniyelik meydan okuma" programına konuk olmuştu. Sosyal medya üzerinden gelen sorulara kısa sürede yanıt vermeye çalışan yıldız futbolcudan Galatasaray itirafı da gelmişti.

Kendisine sorulan "Küçükken hangi takımlıydın?" sorusuna "Galatasaray" yanıtı veren başarılı isim, sosyal medyada da gündem olmuştu.

Haberin Devamı

Almanya'daki Bayern Münih maçı öncesi İlkay ve menajeriyle görüşen yönetim olumlu geri dönüş aldı. Sarı kırmızılıların önümüzdeki günlerde İspanyol ekibiyle de temasa geçmesi bekleniyor. 33 yaşındaki futbolcunun, Barcelona ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

ARDA TURAN YEDİĞİ CEZALARLA TARİHE GEÇTİ!

Kariyerinde Borussia Dortmund ve Manchester City'de de forma giyen İlkay Gündoğan, sezon başında Katalan temsilcisine katılmıştı.

İlkay Gündoğan, bu sezon 17 maçta; 1 gol 5 asistlik katkı verdi.

Galatasaraydan İlkay Gündoğan bombası Menajeriyle görüştüler...

YORUM YAZ