Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a tam destek! Eskisinden de iyi dönecek...
Galatasaray’da eleştiri oklarının hedefi olan Barış Alper’e, yönetimden tam destek geldi. Milli futbolcu da yeniden eski formuna geri döneceğini söyledi.
Galatasaray’da bir süredir Barış Alper Yılmaz, eleştiri oklarının hedefinde kalmıştı. Genç futbolcu, özellikle transfer iddiaları sonrasında düşen performansı nedeniyle tepki çekti.
Haberin Devamı ›
25 yaşındaki oyuncu Trabzonspor mücadelesi sonrasında da konuyla ilgili olarak şunları söylemişti: “Bazen böyle maçlar olabiliyor ne yazık ki. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Kaldığımız yerden yine kazanmaya devam edeceğiz. Tabii ki zaman zaman istediklerimi yapamıyorum. Gönül ister her zaman iyi oynayayım. Taraftarlar hem iyi hem kötü zamanda benim arkamda durdular. Ben sıfırdan geldim, neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Böyle üzülecek ve mentalimi düşürecek bir çocuk değilim asla. Devam edeceğim çalışmalarıma.
GÖZLER ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE
SÖZ VERDİ
Yaşanan bu gelişmeler üzerine yönetimin, milli oyuncunun arkasında durduğu bilgisine ulaşıldı. Barış Alper Yılmaz da hem teknik heyete hem de yönetime, yeniden eski günlerine geri döneceğine ve bu doğrultuda çok çalışacağının sinyallerini verdi. Genç oyuncu, ekstra çalışmalarla yeniden kendini bulmak için hazırlıklarına devam edecek.
Haberin Devamı ›
'İŞİMİZ KOLAYLAŞACAK'
Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, öğrencilerini hafta içerisinde oynanacak Ajax mücadelesine hazırlıyor.
Trabzonspor karşısında alınan puan kaybını hemen geride bırakmaları gerektiğini söyleyen teknik adam, “Yaşadığımız kaybı hemen unutup, Şampiyonlar Ligi için hazırlanmamız gerekiyor. Eğer Ajax karşısında bir galibiyet alırsak, işimiz çok daha kolay olacak. Bu yüzden yaşadığımız kaybı hiç düşünmeden Devler Ligi’nde neler yapacağımızı konuşmamız gerekiyor” dedi.







