MENÜ

Galatasaray'dan bir bomba hamle daha! Taraftar onu istiyor...

Galatasaray'da orta saha transferi için çalışmalar devam ederken ortaya atılan bir isim taraftarı oldukça heyecanlandırdı. İtalya transferi son anda yatan yıldız oyuncu için Galatasaray yönetimi çalışmalarını sürdürüyor. İşte Sarı-Kırmızılı takımın transfer gündemine gelen o yıldız ve tüm detaylar...

Galatasaray'dan bir bomba hamle daha! Taraftar onu istiyor...

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücade etmek isteyen Galatasaray transferde hız kesmiyor. Angelino, Halil Dervişoğlu ve Bakambu gibi üç önemli ismi kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar Dünyaca ünlü golcüsü Icardi ile de her konuda anlaşmaya vardı. Gözler şimdi orta saha transferine çevrilmiş durumda. Kerem Demirbay, Fred ve Paredes isimleri gündemde ancak Galatasaray yönetimi taraftarı heyecanlandıracak bir 10 numara için de girişimlerini sürdürüyor...

Haberin Devamı

CiMBOM’A YENi SPONSOR

Galatasaray, GKN Kargo ile sponsorluk anlaşması yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada “Futbol takımımızın yurt içi maçlarında Forma sol kolunda logo hakkını da kapsayan bu anlaşma ile GKN Kargo, 2023-24 sezonunda kulübümüzün sponsoru oldu” denildi. Sponsorluk anlaşmasına ilişkin detaylar ilerleyen günlerde düzenlenecek tanıtımda duyurulacak.

GALATASARAY GÜNAY GÜVENÇ’i TRANSFER ETTi

Galatasaray, Okan Kocuk’un ayrılığı sonrası yerli kaleci arayışlarında sonuca ulaştı ve Gaziantep FK’dan Günay Güvenç’i kadrosuna kattı. Sarı kırmızılılar, Gaziantep’e 400 bin Euro bonservis bedeli ve Batuhan Şen’i de kiralık olarak verecek. Ayrıca Günay’ın Gaziantep’ten alacağı olan 108 bin Euro’dan da vazgeçtiği belirtildi. 32 yaşındaki kaleci geçen sezon G.Antep ve kiralık oynadığı Kasımpaşa’da toplam 30 lig maçında 39 gol yedi.

Haberin Devamı

PAREDES ÇIKMAZA GİRDİ

Geçen sezonu Juventus’ta kiralık olarak geçiren Arjantinli orta saha, ilk etapta kulübü PSG’de kalmak istedi. Ancak kadroda düşünülmeyen Paredes, sonrasında Galatasaray ile masaya oturdu. Sarı-Kırmızılılar ile görüşme yaptığı sırada Lazio’nun teklifi, deneyimli oyuncunun kafasını karıştırdı. Ancak 29 yaşındaki futbolcu, Lazio ile de anlaşamadı.

FRED İÇİN FİYAT YÜKSELTİLDİ

Merkezdeki şu anda ilk aday İngiliz devi Manchester United’ın formasını giyen Fred. Brezilyalı oyuncu için 12 milyon Euro bonservis talep edildi. Galatasaray Yönetimi, 6 milyon Euro olan teklifini revize ederek, 8 milyon Euro’ya çıkardı. Bir senelik sözleşmesi kalan 30 yaşındaki futbolcu için Kırmızı Şeytanlar’ın ikna edilmesi gerekiyor. Ancak United’ın, 12 milyon Euro’da ısrarcı olması can sıkıyor.

SABITZER PAHALI GELDİ

Alman ekibi Bayern Münih’in yıldızı Marcel Sabitzer’de tek problem kulübüyle olan 2 yıllık kontratı değil. Avusturyalı orta saha oyuncusunun, yıllık maaşı da cep yakıyor. 29 yaşındaki futbolcu, mevcut kontratına göre 12 milyon Euro kazanıyor. Galatasaray cephesi ise Fred ile anlaşılamaması halinde Sabitzer için nasıl bir formül bulunacağını araştırıyor.

Haberin Devamı

ORTA SAHAYA JAPON 10 NUMARA!

Japon harikası Kamada! Galatasaray Bonservisi elinde olan Japon yıldızla temaslara başladı

Milan ile transferi iptal olan Diachi Kamada ile görüşmelerini sürdüren Aslan yeni bir transfer bombası daha patlatmak üzere... Galatasaray Bonservisi elinde olan Japon yıldızla temaslara başladı.

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Orta sahaya kaliteli bir oyuncu transfer etmek isteyen Sarı- Kırmızılılar daha önce de gündeme gelen Japon yıldız Diachi Kamada için yeniden girişimlere başladı.

Transfer sihirbazı Erden Timur'un Japon 10 numaranın menajeri ile yeni bir görüşme gerçekleştirdiği ve transferin şartlarının masaya yatırıldığı öğrenildi. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Sarı-Kırmızılılar, büyük bir transferi daha sonuçlandırarak taraftara yeni bir hediye vermek istiyor.

Takvim'in haberine göre; Kamada'nın transferiyle ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcu, İtalya Ligi'nin güçlü ekiplerinden Milan'a transfer oluyordu. Milan Daichi Kamada ile prensip anlaşması sağladı ancak AB dışı oyuncu kontenjanları dolduğu için anlaşma iptal oldu.

Haberin Devamı

Son olarak Alman Ligi ekibi Eintracht Frankfurt'ta forma giyen Kamada'nın güncel piyasa değeri 27 milyon euro. Bonservisi elinde olan yıldız 10 numara Bundesliga'da 127 karşılaşmada forma giyerken 20 gol ve 29 asist üretti. Japon Milli Takım formasını ise 29 kez giyen Kamada, 6 kez
fileleri havalandırdı.

49 | Kamada Alman Ligi'nde 20 gol ve 29 asistle tam 49 gole katkıda bulundu.

Galatasaraydan bir bomba hamle daha Taraftar onu istiyor...

 

YORUM YAZ