MENÜ

Galatasaray'da zorlu fikstür!

Galatasaray, İstanbulspor zaferi sonrasında zorlu bir fikstüre giriş yapacak. Cumartesi günü Ankaragücü’nü ağırlayacak olan Sarı-Kırmızılılar, sonrasında; Manchester United, Antalyaspor, Beşiktaş ve Bayern Münih karşılaşmalarında mücadele edecek.

Galatasaray'da zorlu fikstür!

Cim Bom, önceki gün İstanbulspor engelini 1-0’lık skorla aşmıştı. Bu sonucun ardından ligdeki namağlup serisini sürdüren ve puanını 16’ya yükselten Galatasaray’ı, zorlu bir seri bekliyor...

Haberin Devamı

DÖRT ÇOCUĞU EVDEYKEN...

Galatasaray’dan fire yok...

Süper Lig’in 3. hafta erteleme mücadelesinde Galatasaray konuk olduğu İstanbulspor’u önceki gün 1-0’lık skorla yenmişti. SarıKırmızılılar bu sonuçla Süper Lig’deki son 5 maçını kazanmış oldu. Bu sezon ligin ilk haftasında Kayserispor ile berabere kalan Cimbom daha sonra sırasıyla oynadığı Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir ve İstanbulspor’u mağlup etmeyi başardı.

‘3 hedefimiz var’

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, İstanbulspor zaferi sonrası hedefleriyle ilgili olarak, “Sezona çok erken başladık. Transfer sonrası kadromuza geç katılan çok oyuncu var. Bir yandan yarışırken diğer yandan oyuncuları hazırlıyoruz. Bu süreci kazanarak geçmek istiyoruz. Geçen seneki şampiyonluğu son yılların en yüksek puanıyla yakaladık. 14 maçlık galibiyet serisi yakalamıştık. Bu sezon da kazanarak yolumuza devam etmek, bu tür seriler yakalamak istiyoruz. Galatasaray’ın amacı her maçı kazanmaktır. Benim de teknik direktör olarak isteğim ve amacım, her maçı kazanmak. Hedeflerimiz bitmiyor. Geçen sezon şampiyon olmak, bu sezon da UEFA Şampiyonlar Ligi’ne girmekti. Şimdiki hedefimiz ise Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmak, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda şampiyon olmak. Üç büyük hedefimiz var” demişti.

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılılar’dan 19 maçlık seri...

Cim Bom, Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda İstanbulspor ile mücadele etti. Sarı-Kırmızılılar mücadeleden Arjantinli futbolcu Mauro Icardi’nin golüyle 1-0 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Aslan yenilmezlik serisini sürdürdü ve 19 maça çıkardı. Süper Lig’de 12, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6 ve grup aşamasında da 1 olmak üzere oynadığı 19 karşılaşmada Cimbom 16 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

Galatasaray'dan zorlu fikstür!

Cim Bom, sıradaki müsabakasında cumartesi günü Ankaragücü’nü konu edecek. Aslan, ardından 3 Ekim’de Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United deplasmanına çıkacak. Ardından Süper Lig’e dönüşte Antalya’ya gidecek olan Okan Buruk’un öğrencileri, sonrasında Aslantepe’de Beşiktaş’la derbide karşı karşıya gelecek. Galatasaray, dev maç sonrasında RAMS Park’ta bu kez Almanya devi ve Şampiyonlar Ligi’nin favorilerinden Bayern Münih’le karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Galatasarayda zorlu fikstür

YORUM YAZ