MENÜ

Sergio Ramos'a hırsızlık şoku! Dört çocuğu evdeyken...

Yaz transfer sezonunda birçok takımı peşine takan Sergio Ramos, tercihini Sevilla'dan yana kullandı ve İspanyol takımına transfer oldu. Transferi ile büyük bir yankı yaratan Ramos, hırsızlık olayı ile sarsıldı. Tecrübeli futbolcu, Şampiyonlar Ligi maçında sahada olduğu sırada evine hırsız girdi. Öte yandan Ramos'un dört çocuğunun da evde olduğu kayda geçti.

Sergio Ramos'a hırsızlık şoku! Dört çocuğu evdeyken...

Sezon sonu PSG ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Sergio Ramos'a birçok takım talip çıkmıştı. Gelen dev teklifleri reddeden İspanyol futbolcu, 18 yıl önce forma giydiği Sevilla'ya transfer oldu. Verdiği karar ile dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu, hırsızlık şoku yaşadı. Şampiyonlar Ligi maçı oynandığı sırada sahada olan Ramos'un evi soyuldu.

Haberin Devamı

GALATASARAY İLE ADI GEÇTİ

PSG ile sözleşmesi bitince boşa çıkan Sergio Ramos'a Galatasaray talip çıkmıştı. Sarı-kırmızılılar, İspanyol futbolcunun transferi için yoğun mesai harcamıştı.

Dış basında çıkan haberlerde yıldız futbolcuya yılda 11 milyon Euro teklif eden CimBom, transfere nokta koymaya hazırlanırken Rene Ramos'un son dakikada ekstra komisyon ve para talebinde bulunması nedeniyle imzalar atılamadı.

SEVILLA'YA İMZA ATTI

Sergio Ramos, İspanyol ekibi Sevilla'yla sözleşme imzalayarak yeniden La Liga'nın yolunu tuttu. Sevilla, Sergio Ramos'u transfer ettiğini paylaştığı sosyal medya gönderisinde duyurdu. Sevilla, Ramos ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Sergio Ramosa hırsızlık şoku Dört çocuğu evdeyken...

18 YIL SONRA DÖNDÜ

2005'te Real Madrid'e 27 milyon Euro bedelle transfer olan deneyimli stoper böylece tam 18 yıl sonra yuvasına geri döndü.

Haberin Devamı

2 MAÇA ÇIKTI

Sergio Ramos, İspanyol temsilcisi Sevilla ile yeni sezonda 2 resmi maçta forma giydi. Tecrübeli futbolcu her iki maçta da 90 dakikada sahada kaldı.

Sergio Ramosa hırsızlık şoku Dört çocuğu evdeyken...

HIRSIZLIK ŞOKU

Yıldız futbolcu, geçen hafta Lens ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi maçında 90 dakikada sahada kaldı. Müsabaka 1-1'lik skorla sona erdi. İspanyol "ABC" gazetesinin haberine göre; Ramos, ilk 11'de başladığı maç sırasında evi hırsızlar tarafından soyuldu. Öte yandan Endülüs şehrinin batısındaki Bollullos de la Mitacion'da bulunan evde eşi Pilar Rubio da yoktu.

4 ÇOCUĞU EVDEYDİ

Haberin detayında Ramos'un 4 çocuğu ve onlara bakan bakıcılar evin içindeydi. Soyguncular tüm güvenlik önlemlerini aşmayı başardı ancak soygun sırasında hiçbir çocuk yaralanmadı. Hırsızlar evde bulunan lüks saatleri, mücevherleri, markalı kıyafetleri ve paraları alarak konutta bulunan çeşitli malzemeleri yağmaladığı kayda geçti. Şehrin polisi, olay incelemeye alındı fakat şu ana kadar soyguncular halen yakalanmadı.

Sergio Ramosa hırsızlık şoku Dört çocuğu evdeyken...

Sergio Ramosa hırsızlık şoku Dört çocuğu evdeyken...

YORUM YAZ