MENÜ

Galatasaray'da sürpriz karar: Kiradan geri çağrıldı

Devre arasında takıma takviye yapmak isteyen Galatasaray, tüm ihtimalleri göz önünde bulunduruyor. Sarı - kırmızılıların sezon başında kiraya gönderdiği ismi geri çağırdığı iddia edildi. İşte detaylar...

Galatasaray'da sürpriz karar: Kiradan geri çağrıldı

Trendyol Süper Lig'de 47 puanla ezeli rakibi Fenerbahçe ile başa baş bir mücadele veren Galatasaray, devre arası transfer döneminde takıma takviye yapmanın planlarını yapıyor. Sol bek ve orta sahaya bir oyuncu transfer etmek isteyen sarı - kırmızılar sürpriz bir karara imza attı.

Haberin Devamı

İTALYAN GAZETECİ AÇIKLADI

Berkan Kutlu'yu 250 bin Euro kiralama bedeliyle Genoa'ya kiralayan Galatasaray, genç orta saha oyuncusunu geri çağırma kararı aldığı iddia edildi. İtalyan Gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Galatasaray'ın Genoa'ya kiraladığı Berkan Kutlu, önümüzdeki günlerde sarı kırmızılı takıma geri dönecek.

Galatasarayda sürpriz karar: Kiradan geri çağrıldı

250 BİN EURO'YA KİRALANDI

Sarı-kırmızılı ekip, sezon başında Berkan Kutlu'nun satın alma opsiyonlu geçici olarak Genoa'ya kiralandığını şu ifadelerle açıklamıştı:

"Profesyonel futbolcumuz Berkan İsmail Kutlu'nun 2023-2024 sezonu için satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda Genoa Cricket And Football Club S.P.A ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Genoa Cricket And Football Club S.P.A, şirketimize 250 bin avro geçici transfer bedeli ödeyecektir. Futbolcunun satın alma opsiyon bedeli 5 milyon avrodur."

Haberin Devamı

Galatasarayda sürpriz karar: Kiradan geri çağrıldı

GENOA'DA FAZLA SÜRE ALAMADI

Galatasaray ile toplamda 84 maça çıkan Berkan, 1 gol atıp 5 de asist katkısı yapmıştı. Genoa'da yeterli forma şansını bulamayan Berkan Kutlu, toplam 8 maçta 328 dakika süre aldı.

Galatasarayda sürpriz karar: Kiradan geri çağrıldı

YORUM YAZ