MENÜ

Galatasaray'da stoper alarmı! Gözler gelecek raporda

Rize karşısında Sanchez ve Abdülkerim’den yoksun mücadele eden Galatasaray’ı, 17 Mart’taki Kasımpaşa deplasmanında da aynı sıkıntı bekliyor. Üstelik son maçta sakatlanan Kaan Ayhan’ın da zorlu mücadeleye yetişme ihtimali zayıf...

Galatasaray'da stoper alarmı! Gözler gelecek raporda

Lider Galatasaray’da keyifler yerinde. Ancak yoluna kayıpsız devam etmek isteyen Sarı-Kırmızılı ekipte, 17 Mart Pazar günü oynanacak Kasımpaşa deplasmanı öncesi eksikler can sıkıyor. Rizespor karşısına Abdülkerim ve Sanchez’den yoksun çıkan Cim Bom, Paşa karşısında da aynı sıkıntıyı yaşayacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Yapılan son kontrollerde, iki savunmacının da dönüş tarihi olarak Milli ara sonrası işaret edildi. Üstelik Rize maçında sakatlanan Kaan Ayhan’ın da Kasımpaşa mücadelesine yetişmesinin zor olduğu bildirildi.

ÖZÜR SONRASI OLİVEİRA’YA AF

Kupadaki Karagümrük yenilgisi sonrasında teknik direktör Okan Buruk’la tartışma yaşayan Sergio Oliveira kadro dışı bırakılmıştı. Beşiktaş ve Rizespor sınavlarını kaçıran tecrübeli orta sahanın, hocasından özür dilediği ve bu özür sonrası affedildiği öğrenildi. Portekizli futbolcu, dünkü idmanda takımla birlikte çalışmalara başladı.

Galatasarayda stoper alarmı Gözler gelecek raporda



TAKIMA 3 GÜN ZAFER İZNİ

Rizespor galibiyetinin ardından dün sabah bir yenilenme çalışması yapan Galatasaray’da, futbolculara 3 gün izin verildi. Sarı-Kırmızılılar, salı günü saat 17.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde toplanarak, ligdeki Kasımpaşa deplasmanının hazırlıklarını sürdürecek.

Haberin Devamı

SALI GÜNÜ RAPOR GELECEK

1 haftalık süreçte Serge Aurier’in ilk 11 seviyesine gelme ihtimali de bir hayli düşük. Okan hoca yine savunmanın sağında Barış’a, sol stoperde ise Berkan Kutlu’ya görev vermek zorunda kalabilir. Sağlık ekibi dört savunmacı için de özel bir tedavi programı hazırlamış durumda. Okan hoca, salı günü doktorlardan sakatlıklarla ilgili güncel bir rapor talebinde bulunacak.

Galatasarayda stoper alarmı Gözler gelecek raporda

Galatasarayda stoper alarmı Gözler gelecek raporda

Fernando Muslera'nın tarihe geçen başarısı!
YORUM YAZ