MENÜ

Galatasaray'da son dakika Rafa Silva gelişmesi! Portekizden açıklama geldi...

2016 yılından bu yana Benfica forması giyen 30 yaşındaki kanat ve ofansif orta saha oyuncusu Rafa Silva, Galatasaray'ın gündeminde yer almaya devam ediyor. Okan Buruk'un yıldız futbolcuyla alakalı yaptığı açıklamaların ardından Portekiz basınından da çeşitli derlemeler geldi. İşte detaylar...

Galatasaray'da son dakika Rafa Silva gelişmesi! Portekizden açıklama geldi...

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Rafa Silva konusunda üst üste önemli gelişmeler yaşanıyor. Portekiz basınının Benfica ile sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcuya Sarı- Kırmızılılar'dan 3.5 milyon euroluk teklif geldiğini yazması büyük heyecan yaratmıştı. Ardından Okan Buruk da konuyla ilgili açıklama yaparken bu sözler, Portekiz'de geniş yankı buldu.

Haberin Devamı

OKAN BURUK NE DEMİŞTİ?

Galatasaray'ın teknik adamı, Rafa Silva sorusu üzerine, "Transferle ilgili oyuncu izleme departmanı çalışma yapıyor. Hazırlıklarımız var, oyuncuları izliyoruz. Serbest oyuncular olabilir. Şu anda net bir isim üzerinde çalışma yok. Rafa Silva çok değerli ve başarılı bir oyuncu. Birçok ülkeden birçok takım isteyecektir. Serbest statüde birçok oyuncu çıkacaktır. Şu anda ben lige odaklandım ama oyuncu izleme departmanımızın hazırlıkları sürüyor. Bu sezonki performanslara göre mevkiler de birkaç hafta içinde netleşecektir" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasarayda son dakika Rafa Silva gelişmesi Portekizden açıklama geldi...

PORTEKİZ'DE GENİŞ YANKI BULDU

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Rafa Silva hakkında yaptığı açıklamalar Portekiz basınında geniş yankı buldu. Portekiz'in yüksek tirajlı sitesi A Bola, "Galatasaray, Rafa Silva ile ilgilendiğini doğruladı" başlığını kullandı. Haberde Okan Buruk'un sözlerine yer verilirken, "Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray'ın Rafa Silva'ya olan ilgisini doğruladı ancak Benfica'yla sözleşmesi sona eren oyuncu için başka kulüplerin de devrede olması nedeniyle onu transfer etmenin zorluğu konusunda uyarıda bulundu" denildi.

Haberin Devamı

'TÜRKLER KARARLI'

Portekiz'den Record ise "Türkler, Rafa'yı ikna etmeye kararlı" başlığını kullandı. Haberde Okan Buruk'un sözleri yorumlanırken "Galatasaray'ın teknik direktörü Rafa Silva için mücadelenin zor olacağının farkında olmasına rağmen, kulübün dikkatini verdiğini itiraf ediyor." ifadeleri yer aldı.

'BİR CAZİBE OPERASYONU'

O Jogo sitesi, "Okan Buruk, Rafa Silva'ya olan ilgisini itiraf etti" başlığını kullanırken devamında, "Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Benfica forveti Rafa Silva'nın peşinde. Türk kulübünün teknik direktörü Okan Buruk'a göre, 30 yaşındaki Portekizliyi ikna etmek için şimdiden bir cazibe operasyonu başlatıldı" sözleri sarf edildi.

YORUM YAZ