MENÜ

Galatasaray'da son dakika imzası! 2 yıl daha uzattı...

Galatasaray'da bir çok yıldız futbolcuyla iç transfer görüşmeleri sürerken bir imza geldi. Sarı-Kırmızılı yönetim 2 yıl daha sözleşmesi olan futbolcusuyla 2028'e kadar sözleşme imzaladı. İşte Galatasaray'da iç transferde yaşanan son gelişmeler.

Galatasaray'da son dakika imzası! 2 yıl daha uzattı...

Şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray'da bir taraftan gelecek sezonların hazırlıkları yapılıyor. Sarı-Kırmızılı takım bu kapsamda bir çok oyuncunun sözleşmesini iyileştiriyor ve uzatıyor. Bu kapsamda Galatasaray yıldız oyuncusunun sözleşmesini iki yıl daha uzattı.

Haberin Devamı

EREN DİNKÇİ'DEN MİLLİ TAKIM İTİRAFI!

ERDEN TİMUR'DAN SÖZLEŞME AÇIKLAMASI!

İç transfer çalışmaları hakkında konuşan Erden Timur, "Fernando Muslera ile yeni sözleşme konusunda büyük oranda anlaştık. Torreira ve Barış Alper'le anlaştık. Kaan Ayhan ile görüşüyoruz, bitmek üzere. Abdülkerim'le anlaştık. Kerem Aktürkoğlu çok ciddi bir kaptanlık yapıyor, ona da buradan teşekkür ediyorum." açıklamasını yaptı.

İLK GÜNDEM MUSLERA!

Gündemin ilk maddesinde ise sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fernando Muslera var. Erden Timur, 37 yaşındaki file bekçisiyle birçok konuda anlaşmaya vardıklarını ve çok yakında kontrat görüşmelerinin olumlu şekilde sonuçlanacağını söyledi. Galatasaray’ın, Muslera ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalaması, senelik ücretin de 1.5-2 milyon Euro bandında olması bekleniyor.

Haberin Devamı

BARIŞ ALPER VE KAAN DA UZAYACAK!

Takımda en az kazanan isimlerin başında gelen Barış Alper Yılmaz’a da bir zam daha geliyor. Sezon başında 4 milyon TL olan ücreti 7 milyon TL’ye çıkarılan 23 yaşındaki futbolcunun yeni ücretinin 15 milyon TL bandında olacağı tahmin ediliyor. Torreira ile Barış’ın yenilenen kontratlarının önümüzdeki günlerde açıklanması planlanıyor.

KAAN DA 'EVET' DEYİNCE...

Galatasaray’da savunmanın kilit oyuncularından Abdülkerim ve Kaan Ayhan’la da sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Sarı-Kırmızılı yönetim Abdülkerim’le mutabakat sağladı, Kaan’la da kısa süre içinde anlaşma yapılacağı bildirildi.

TORREIRA UZATTI!

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira'nın 2026'da bitecek olan sözleşmesi, 2028'e kadar uzatıldı. 2022 Ağustos ayında Arsenal'den transfer edilen Uruguaylı futbolcu 2 sezondur Galatasaray forması giyiyordu. Sarı-Kırmızıl yönetim erken adım atarak 2 yıl daha yıldız futbolcunun sözleşmesini uzattı.

Galatasarayda son dakika imzası 2 yıl daha uzattı...

YORUM YAZ