MENÜ

Galatasaray'da Serge Aurier dönüyor! Okan Buruk'a ilaç olacak

Galatasaray’a geldiğinden bu yana henüz dakika alamayan Fildişi Sahilli futbolcu, takıma katıldı ve antrenmana başladı. Sağ bekte güçlü bir alternatif olacak olan futbolcu, alternatiflerde Teknik Direktör Okan Buruk’un elini rahatlatacak.

Galatasaray'da Serge Aurier dönüyor! Okan Buruk'a ilaç olacak

Galatasaray’da henüz bir dakikası bile olmayan Serge Aurier, Teknik Direktör Okan Buruk’un adeta can simidi olacak. Fildişi Sahilli futbolcu, milli takımdan sakat dönmüş ve bugüne kadar hiç fayda sağlayamamıştı.

Haberin Devamı

JUVENTUS'TAN GALATASARAY'A!

Tecrübeli sağ bek tamamen iyileşti ve takımla antrenmanlara başladı. İdman performansının gayet iyi olduğu belirtilen 31 yaşındaki oyuncunun takıma katılmasıyla beraber Buruk’un eli güçlendi.

Sağ bek pozisyonunda Kaan Ayhan’ı oynatan ve milli futbolcunun büyük fedakârlığı ile buradaki sorunu çözen Okan Hoca, alternatif olarak ise Barış Alper Yılmaz’dan faydalanıyordu. Aurier’in denkleme girmesiyle beraber savunmanın sağ kanadında büyük bir rahatlama yaşanacak.

Fildişi Sahilli futbolcu, sağ bekte ilk tercih olacak. Bu durum, Barış Alper’in de ön tarafta değerlendirilmesi anlamına gelecek. Galatasaray Teknik Direktörü, Ziyech ve Tete’yi ise sağ önde alternatif olarak kullanacak. Ayrıca Zaha da yine sağ öndeki seçeneklerden birisi olacak.

Haberin Devamı

Aurier’in gelişiyle beraber Kaan Ayhan ise joker olmaya devam edecek. Kaan, ihtiyaca göre sağ bek veya orta alanda görev alacak.

Galatasaray’ın Nottingham Forest’tan sezon sonuna kadar kiraladığı Serge Aurier, Premier Lig’de 12 karşılaşmaya çıktı, bu müsabakalarda 2 asiste ulaştı. Fransız oyuncu, 5 müsabakada da kaptan olarak sahaya çıktı.

Galatasarayda Serge Aurier dönüyor Okan Buruka ilaç olacak

YORUM YAZ