MENÜ

Galatasaray'dan art arda 2 transfer hamlesi! Hem İtalya'dan hem de Almanya'dan...

Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Galatasaray hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Oliveira ve Ndombele ile yolları ayırmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar; biri İtalya, diğeri Almanya liginde oynayan 2 yıldız futbolcuyu gündemine aldığı kaydedildi.

Galatasaray'dan art arda 2 transfer hamlesi! Hem İtalya'dan hem de Almanya'dan...

Galatasaray yeni sezonda ciddi bir orta saha operasyonuna hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, takımın dinamosu Torreira’dan çok memnun ve Uruguaylı ön liberoyla zamlı yeni kontrat imzalanacak. Torreira’nın partneri Kerem Demirbay da performansıyla Florya’da yüzleri güldürmüş durumda, ancak teknik ekip daha derin bir kadro kurmaya kararlı. Bu doğrultuda takıma hiçbir katkısı olmayan; yıllık maliyetleri 6 milyon Euro’yu aşan iki yıldız, Sergio Oliveira ve Tanguy Ndombele ile sezon sonunda yollar ayrılacak. Galatasaray, bu iki oyuncunun yerine iki genç yabancı takviyesi yapmanın peşinde.

Haberin Devamı

BARIŞ ALPER’E DE YAKIN TAKİP

Bu sezon Galatasaray’ın en istikrarlı oyuncusu olan, A Milli Takım’da da süre alan Barış Alper Yılmaz’ın çıkışı, Avrupa kulüpleri tarafından yakından takip ediliyor. 23 yaşındaki oyuncu bir yandan Sarı-Kırmızılı kulüple sözleşmesini yenilerken, diğer taraftan EURO 2024’teki yerini garantileyip yıldızını daha da parlatmayı hedefliyor. Lazio ve Frankfurt’un ciddi şekilde ilgilendiği Barış’a iyi bir bonservis teklifi yapılması halinde, Galatasaray Yönetimi’nin transfer konusunda kolaylık sağlayacağı da gelen haberler arasında.

BONSERVİSİYLE İSTENİYOR

İtalyan gazetelerinin önceki gün ortaya attığı iddiaya göre Sarı-Kırmızılılar’ın listesindeki isimlerden biri, Napoli’nin sezon başında 12 milyon Euro’ya transfer ettiği Jens Cajuste. Serie A temsilcisinde rotasyon oyuncusu olarak görev yapan 24 yaşındaki orta sahanın kiralık gönderilmesi düşünülüyor. Kulübe yakın kaynaklar ise Galatasaray’ın 1.88 boyundaki İsveçli futbolcuyu bonservisiyle birlikte kadrosuna katıp, aynı zamanda geleceğe yatırım yapmayı düşündüğünü dile getiriyor.

Haberin Devamı

Galatasaraydan art arda 2 transfer hamlesi Hem İtalyadan hem de Almanyadan...

ARADA TEMPO FARKI VAR

Cajuste gelişmesinden sadece 1 gün sonra bir iddia da Alman medyasından geldi. Gazetelere göre Sarı-Kırmızılılar, rotayı bu kez de Mainz’ın 24 yaşındaki orta sahası Leandro Barreiro’ya çevirmiş durumda. Tıpkı Cajuste gibi 6-8 numara oynayabilen, ancak İsveçli oyuncuya göre çok daha tempolu bir profile sahip olan Barreiro’nun kontratı sezon sonunda bitiyor. Lüksemburglu oyuncunun bu yüzden çok sayıda talibi var. Almanlar’a göre Galatasaray çoktan Barreiro ile görüşmelere başladı ve transferde aşama katetti.

Galatasaraydan art arda 2 transfer hamlesi Hem İtalyadan hem de Almanyadan...

10 NUMARA DA ALACAKLAR

Sarı-Kırmızılı kulübün iki oyuncuyu birden transfer ederek kadronun yaş ortalamasını aşağı çekebileceği belirtiliyor. Mertens’in yola devam etme sinyaline rağmen 10 numara arayışlarını da sürdüren Cim Bom, buraya da nokta atışı bir transfer yapmanın hesapları içinde. Diğer taraftan Avrupa liglerinde forma giyen genç ve potansiyeli yüksek gurbetçi oyunculardan oluşturulan havuz içerisinde öne çıkan isimler için de maliyet araştırmalarının başladığı öğrenildi.

Athletic Bilbao'dan çılgın kutlama!

 

YORUM YAZ