MENÜ

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Zaniolo, Rashica ve Ramos açıklaması!

Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma hedefiyle yola devam eden Galatasaray, 3. Ön Eleme Turu ilk maçında 3-0 yendiği Olimpija Ljubljana’yı bu kez Rams Park’ta seyircisinin önünde 1-0 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Okan Buruk; Rashica, Zaniolo ve Ramos hakkında da konuştu. İşte tüm detaylar..

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Zaniolo, Rashica ve Ramos açıklaması!

Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma hedefiyle yola devam eden Galatasaray, 3. Ön Eleme Turu ilk maçında 3-0 yendiği Olimpija Ljubljana’yı bu kez Rams Park’ta seyircisinin önünde 1-0 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Okan Buruk; Rashica, Zaniolo ve Ramos hakkında da konuştu. D-Smart ekranlarında yayınlanan maçın ardından gündeme yönelik bilgiler de verdi.

Haberin Devamı

İşte Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un maç sonundaki açıklamaları:

Çok istekli başladık. Rakibe pozisyon vermedik, iyi işler yaptık. Önemli olan kazanmaktı. Sonra Lucas'ın kırmızı kartı oldu. Savunduk, hücum ettik, rakibin geldiği bölümler de oldu. Maçın başındaki coşkumuz umut verdi. Lucas'ın kırmızı kartı üzdü. 1 veya 2 maçta olmaması üzücü oldu. Ülke puanına kazanarak katkı verdik. Molde, Klaksvik'i zor geçti, uzatma dakikalarında Linnes'in golü getirdi. İki takım da sentetik sahada oynuyor, 5'li savunma yapıyor. Kuzey'e gideceğiz, kolay olmayacak. Kendi sahasında etkili, güçlü bir takıma karşı oynayacağız. İkisinin maçlarını seyretmiştim, şimdi Molde'ye adapte olacağız. Cumartesi günü de Trabzonspor ile önemli bir maç var. Trabzonspor ilk hafta kazandı. Bizim için çok önemli ve değerli bir maç olacak. 

"Orta sahaya gücü artıracak istediğimiz bir oyuncu olursa... Kriterimiz, iyi bir oyuncu. Gerçekten geldiğinde büyük katkı yapacak bir oyuncu olursa düşünürüz. Birçok alanda mücadele edeceğiz. Orta sahadaki oyuncu sayımızı artırmayı düşünüyoruz.

"Lucas Torreira'yı çıkartmayı düşünüyordum. 60-65-70 nerede çıkarırım diye beklerken şanssız bir kırmızı kart gördü. Takımı çok yukarı çekmişti. Bu büyük şanssızlık oldu. Maç sonrası Rashica haberlerini yeni duydum. Bizim sağ kanatta fazla opsiyonumuz var zaten. Birçok fırsat da geliyor, hazırlıklarımız da var. Düşüncelerimiz olacak. 

"Zaniolo'daki süreç... Kulübümüzün görüşmeleri sürüyor. Kendisi Premier Lig'de oynamak isteyen bir oyuncu. Saygı duyuyoruz. Kulübün menfaatleri gereği olacak gibi gözüküyor, ne olacak bilemiyorum. Tete transferi yaptık, elimizde olan oyuncular var. Kadromuza yine takviyeler yapacağız. Gidişata göre bakacağız. İlle oyuncu alacağız diye bir durum yok. Stoper, kanat, orta sahaya çalışıyoruz."

Haberin Devamı

Galatasarayda Okan Buruktan Zaniolo, Rashica ve Ramos açıklaması

 

YORUM YAZ