MENÜ

Beşiktaş'tan Galatasaray'a dev transfer çalımı! Rashica'yı KAP'a bildirdi

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, geçtiğimiz yıl Galatasaray'ın formasını giyen ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Rashica için görüşmelere başladı. Temaslar çok hızlı şekilde ilerlerken yıldız oyuncunun transferinin kısa süre içerisinde açıklanması beklenirken Beşiktaş, transferi KAP'a bildirdi. Rashica, Beşiktaş'a transferini tamamlamak için İstanbul'a geldi. İşte tüm detaylar.

Beşiktaş'tan Galatasaray'a dev transfer çalımı! Rashica'yı KAP'a bildirdi

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, geçtiğimiz yıl Galatasaray'ın formasını giyen ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Rashica için görüşmelere başladı. Temaslar çok hızlı şekilde ilerlerken yıldız oyuncunun transferinin kısa süre içerisinde açıklanması beklenirken Beşiktaş, transferi KAP'a bildirdi. 

Haberin Devamı

GALATASARAY'I İSTİYORDU

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Galatasaray taraftarını memnun eden Rashica, sezon sonunda takımına geri dönmüştü. Sarı-Kırmızılılar'ın transferi için yoğun mesai harcadığı Arnavut futbolcu da Galatasaray'da oynamak istediğini iletmişti. 

Beşiktaştan Galatasaraya dev transfer çalımı Rashicayı KAPa bildirdi

REST ÇEKMİŞTİ

Galatasaray, geçen sezon kiralık oynattığı Milot Rashica’nın bonservisini satın almak için Norwich City ile görüşmelerini sürdürürken, Kosovalı futbolcudan yeni bir hamle daha gelmişti. Milot Rashica, Galatasaray'a transfer olmak için bir kez daha rest çekmişti.

TEKLİF YAPILMIŞTI

Transferinde kolaylık sağlanması için kulüp yöneticileriyle tekrar görüşen Rashica, “Ben, Galatasaray’la anlaştım. Kariyerime Türkiye’de devam etmek istiyorum” diyerek Norwich City’nin 8 milyon Euro istediği Rashica için Galatasaray 5 milyon Euro teklif etmişti.

Haberin Devamı

Beşiktaştan Galatasaraya dev transfer çalımı Rashicayı KAPa bildirdi

KADROYA ALINMAMIŞTI

Milot Rashica, Norwich City - Southampton maçı kadrosunda yer almamıştı.

BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRDİ

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un ısrarla kadrosunda görmek istediği yıldız oyuncu Rashica için Beşiktaş sürpriz bir şekilde devreye girdi. Siyah-Beyazlı ekip, Kosovalı yıldızı transfer etmek için kulübüyle görüşmelere başlarken en kısa süre içerisinde bu transferi sonuçlandırmayı hedefliyor.

GÖRÜŞMELER RESMEN BAŞLADI

FANATİK'ten Gökmen Özcan'ın haberine göre; Milot Rashica, menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildi. Kulüp, Kosovalı kanat oyuncusunu değerlendiriyor. Beşiktaş-Milot Rashica-Norwich arasında yoğun bir görüşme trafiği var. İki kulüp arasındaki resmi görüşmeler başladı. Temaslar, hızlı bir şekilde ilerliyor.

SÖZLEŞMENİN DETAYLARI BELLİ OLDU

Beşiktaş, Norwich City'ye 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. 4 yıllık sözleşme imzalanacak olan Milot Rashica ise 2 milyon Euro maaş alacak.

BEŞİKTAŞ RASHİCA'YI KAP'A BİLDİRDİ

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Milot Rashica'nın transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Norwich City FC ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

RASHİCA, BEŞİKTAŞ İÇİN İSTANBUL'DA

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da şampiyonluk yaşayan ve gösterdiği form grafiğiyle Sarı-Kırmızılı taraftarların sevgilisi olan Rashica, Beşiktaş'a transferini tamamlamak için uçak yolculuğuna başlamıştı. Beşiktaş'ın yeni transferi Milot Rashica, İstanbul'a iniş yaptı.

GÖKMEN ÖZCAN / FANATİK ÖZEL

Beşiktaştan Galatasaraya dev transfer çalımı Rashicayı KAPa bildirdi

 

YORUM YAZ