MENÜ

Galatasaray'da Okan Buruk neşteri vuruyor! 2 yıldız için sürpriz karar

Süper Lig'de Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da Okan Buruk kadro planlamasında değişikliğe gidiyor. İstenilen formu yakalayamayan iki futbolcu kulübeye çekilecek.

Galatasaray'da Okan Buruk neşteri vuruyor! 2 yıldız için sürpriz karar

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk’un kanatlarda yaşanan problemi yerli isimlere dönerek çözmeyi planladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Zaha ve Tete’nin beklenen performansı gösterememesi nedeniyle sol kanatta Kerem Aktürkoğlu, sağda ise Barış Alper Yılmaz’ı düşünen Okan Buruk’un, Trabzonspor deplasmanında bu formasyona geçeceği belirtildi. Sarı-kırmızılı teknik adamın, böylece hücumda yaşanan üretkensizliği çözmeyi hedeflediği bildirildi. Sezon başında beri verilen şansları iyi kullanamayan Zaha ve Tete’nin performansından memnun olmayan Okan Buruk'un, 10 numaradaki tercihi ise yine son haftaların formda ismi Mertens olacak.

Okan Buruk’un Trabzonspor maçında santrfor mevkisinde kimi oynayacağı konusunda ise kararsız olduğu öğrenildi.
Halil’in yetersiz kalması nedeniyle net karar vermeyen Buruk’un Zaha ve Baran Demiroğlu opsiyonlarını değerlendirebileceği belirtildi. Ancak Icardi'nin oynama ihtimali de göz önünde tutuluyor.

Haberin Devamı

Okan Buruk’un, orta alanda ise Torreira’nın partneri olarak Kerem Demirbay’a dönüş yapacağı bildirildi.

ICARDİ İÇİN MASKE FORMÜLÜ

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, kontrollerden olumlu sonuç alırsa, Trabzonspor karşılaşmasında maskeyle oynayabilecek.

Ailesiyle birlikte çıktığı tatili tamamlayan Arjantinli golcünün, bugünden itibaren kulüp doktorları tarafından kulak-burun-boğaz ve yüzünde kontrolleri yapılacak. Daha önce herhangi bir operasyon geçirmesine gerek olmadığı belirtilen Icardi, 3 gün boyunca antrenmanlara çıkacak. Golcü iyi bir görüntü verirse, cumartesi günü kafileyle Trabzon'a gidecek.
21 Ocak Pazar günü oynanacak zorlu mücadelede özel hazırlanan maske ile sahada yer alması planlanan Mauro Icardi, yaklaşık 1 ay sonra formasına kavuşmuş olacak. Yıldız futbolcu bu süreçte 4 maç kaçırdı.

Galatasarayda Okan Buruk neşteri vuruyor 2 yıldız için sürpriz karar

SANCHEZ SAHADA

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’nda Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Okan Buruk, hafta sonu Trabzonspor ile yapılacak lig maçını düşünerek kadroda rotasyona gidecek. Sarı-kırmızılılarda, sakatlığı geçen Davinson Sanchez de bugünkü karşılaşmaya ilk 11’de başlayacak.

YORUM YAZ