MENÜ

Galatasaray'da Kasımpaşa alarmı! Özel hazırlık, detaylı analiz...

Fenerbahçe ile amansız bir zirve yarışı veren ve tek puan kaybına dahi tahammülü olmayan Galatasaray, yarın akşam Kasımpaşa’yı konuk edecek. Son 5 haftadan 4 galibiyet çıkaran rakibine karşı özel olarak hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, sahaya en ideal 11’iyle çıkacak. Mutlak galibiyet hedefleyen Galatasaray'da alarm verildi. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'da Kasımpaşa alarmı! Özel hazırlık, detaylı analiz...

Süper Lig'deki zirve mücadelesinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yle şampiyonluk yarışında olan Cimbom, oynayacağı Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı ekip, İstanbul temsilcisine karşı en ideal 11'yle sahada olmayı arzularken taraftarların da maça yoğun bir ilgi göstermesi bekleniyor. Detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

İŞTE OYNAMAMASININ ASIL NEDENİ!

Kasımpaşa biletleri tükenmek üzere

Galatasaray’ın yarın akşam iç sahada Kasımpaşa ile oynayacağı maça da Sarı-Kırmızılılar yoğun ilgi gösteriyor. Kombine sahipleriyle birlikte 49 bin 66 biletli seyirciye ev sahipliği yapmaya hazırlanan Galatasaray’da, yaklaşık 1000 adet bilet kaldığı, onların da gün içerisinde tamamen satılmasının beklendiği öğrenildi.

Galatasarayda Kasımpaşa alarmı Özel hazırlık, detaylı analiz...

Abdülkerim’e sol bek göründü

Ne Angelino ne de Kazımcan’da aradığı sol bek performansını bulamayan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un çözüm arayışı sürüyor. Savunma hattının değişmez ismi Abdülkerim Bardakcı’yı son provalarda bu bölgede deneyen Buruk’un, stoper tandemini Nelsson - Sanchez ikilisiyle güncelleyip, solda böyle bir değişikliğe gidebileceği öğrenildi. Okan hoca daha önceki açıklamasında, Abdülkerim’in sol bekte oynamayı sevmediğini söylemişti.

Haberin Devamı

AVRUPA'DAN YERLİ STOPER...

Galatasarayda Kasımpaşa alarmı Özel hazırlık, detaylı analiz...

Yıldızların keyfi yerinde... 

Sezonun orta sahadaki yıldızı Torreira, dünkü idmanda hayli keyifliydi. Hakim Ziyech de Kasımpaşa maçında süre bulmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı ekibin son idmanı oldukça yüksek bir tempoda gerçekleşti.

Galatasarayda Kasımpaşa alarmı Özel hazırlık, detaylı analiz...

Özel olarak hazırlanıyor

Ezeli rakibi Fenerbahçe ile Süper Lig’de zirve için amansız bir yarışa giren Galatasaray, yarın akşam Kasımpaşa’yı konuk edecek ve maç fazlasıyla yeniden liderliği ele geçirmeye çalışacak. Hafta içinde ise Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile kritik bir deplasman mücadelesi verecek olan Sarı-Kırmızılılar’da, bu dev karşılaşma bir kenara bırakıldı, tüm Florya tamamen Paşa sınavına odaklandı. Son Çaykur Rizespor deplasmanında bir hayli zorlanan Cim Bom, formdaki rakibi Kasımpaşa’ya karşı da özel olarak hazırlanıyor. Kemal Özdeş’in takımı, son 5 haftada aldığı 4 galibiyetle dikkat çekiyor.

Detaylı analiz yaptılar

Aslan’ın hocası Okan Buruk, hafta içinde Bayern deplasmanı olmasına rağmen, Kasımpaşa karşısında hiçbir yıldızını dinlendirmeyi düşünmüyor. Olabilecek en ideal 11’le takımını sahaya sürmeyi planlayan Buruk, rakibin artı ve eksi yönlerini ekibiyle beraber analiz ettikten sonra, öğrencilerine de tüm detaylarıyla aktardı. Okan hocanın temel oyun planında bir değişiklik düşünmediği, ancak Paşa’nın etkili silahlarına karşı bazı önlemler alacağı, rakip savunmada belirlediği aksaklıklar üzerine bir hücum organizasyonu planladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Kasımpaşa alarmı Özel hazırlık, detaylı analiz...

Mini yorum / Ömer Necati Albayrak

Kemal Özdeş’in bir önceki döneminde Diagne, Trezeguet ve Eduok’la oynadığı yüksek süratli geçiş oyunu hala akıllardadır. Bu sezon da benzer karakterdeki oyuncularla yine aynı kurguyu kopyala yapıştır yapıyor deneyimli teknik adam. Tabi Hajradinovic ve Aytaç orta alandaki efektif katkılarının artması öndeki oyuncuların çok daha tehlikeli hale gelmesini sağlıyor. Oyunu 3. bölgede oynamak isteyen Okan Buruk için en tehlikeli maç olabilir. Sonuç bulamadığı her geçen dakika Kasımpaşa’nın istedigi bir maç modelini beraberinde getirir.

Galatasarayda Kasımpaşa alarmı Özel hazırlık, detaylı analiz...

YORUM YAZ