MENÜ

Galatasaray'da Ndombele gerçeği! İşte oynamamasının asıl nedeni...

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz transfer döneminde Premier Lig ekibi Tottenham'dan kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele, şu ana kadar Sarı-Kırmızılı ekipte bekleneni veremedi. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da yeteri kadar forma şansı bulamayan Ndombele'nin asıl oynamama sebebi ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'da Ndombele gerçeği! İşte oynamamasının asıl nedeni...

Sarı-Kırmızılı ekibin, geçen yaz büyük umutlarla kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele, şu ana kadarki performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Ancak, yıldız futbolcunun istenilen düzeye gelememesi ve yeteri kadar forma şansı bulamamasının asıl nedeni ortaya çıktı. Okan Buruk'un şu ana kadar sahaya sürmekte tereddüt ettiği ve sınırlı bir süre boyunca kullandığı yıldızın durumuna göz atalım...

Haberin Devamı

'GİT BAŞKA YERDE AĞLA!'

BAYERN MÜNİH MAÇI GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYAYA DÜŞMÜŞTÜ

Bayern Münih maçında çok iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen sahadan yenilgiyle ayrılan Galatasaray'da son bölümde oyuna giren isimlerden biri de Tanguy Ndombélé idi. Sahada donuk bir görüntü ortaya koyan Fransız, maçı izlemeyen gelen taraftarların da dikkatini çekmiş olacak ki, farklı açılardan birçok görüntü servis edilerek oyuncunun sahadaki etkisiz performansı gözler önüne serildi.

Galatasarayda Ndombele gerçeği İşte oynamamasının asıl nedeni...

OTELE HAMBURGER SÖYLEDİ, OKAN BURUK'LA TARTIŞTI İDDİASI

Öte yandan İspanyol basını Ddombele ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Mundo Deportivo'nun haberine göre; Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih maçından sonra Ndombele'nin, takım otelinde hamburger istemesi üzerine oyuncuyla tartıştı. Haberin detayında Okan Buruk'un, Ndombele'ye fiziksel durumunun tam olmaması ve 6 kilo fazlası olması nedeniyle kızgın.

Haberin Devamı

Galatasarayda Ndombele gerçeği İşte oynamamasının asıl nedeni...

NDOMBELE'NİN DURUMU ORTAYA ÇIKTI

Galatasaray'ın büyük umutlarla Premier Lig ekibi Tottenham'dan transfer ettiği Tanguy Ndombele'nin şu ana kadar neden yeteri kadar takımda şans bulmadığının nedeni ortaya çıktı. Fransız yıldızın durumu ülkesinin basınından L'Equipe duyurdu. Tanguy Ndombele'nin Galatasaray antrenmanlarına çıkmamasının ve şu ana kadar istenilen düzeye gelememesinin asıl sebebinin, yaşadığı kas sakatlığı olduğu ifade edildi. Fransız orta saha oyuncusunun Galatasaray'a transfer olduğu dönemde de asıl formunda olmadığının altı çizildi.

Galatasarayda Ndombele gerçeği İşte oynamamasının asıl nedeni...

'GALATASARAY İÇİN SAVAŞACAĞIM' DEMİŞTİ

İmza töreninde kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Ndombele, "Galatasaray'da olduğum, burada oynayacağım için çok mutluyum. Bakambu ile arkadaşız, kulüp hakkında iyi şeyler söyledi.

Şampiyonlar Ligi en iyilerin yeri; grubumuz zor gibi görünse de en iyisini yapacağımızı düşünüyorum. Bana göre Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray. Birçok arkadaşımdan da bunu duydum. Galatasaray ile birçok başarı kazanmak istiyorum ve bunun için savaşacağım" ifadelerini kullanmıştı.

OPSİYON ZORUNLU DEĞİL

Sözleşmesinde 15 milyon euroluk satın alma maddesi bulunan Fransız orta sahada bu durum zorunlu değil. Bu sebeple karşılıklı bir formülün bulunması durumunda devre arasında oyuncuyla yol ayrımına gidilebilir.

Haberin Devamı

Galatasarayda Ndombele gerçeği İşte oynamamasının asıl nedeni...

YORUM YAZ