MENÜ

Galatasaray'da Icardi'nin hazır olmayan hali buysa...

Transfer sürecinin uzaması nedeniyle kamp yemeyen ve fiziksel olarak geçen sezonki görüntüsüne kavuşmasının zaman alacağı konuşulan Mauro Icardi, kaldığı yerden devam ediyor... Okan Buruk’un adım adım oyun süresini artırmayı planladığı Arjantinli yıldız, ısrarla forma giymek istedi ve 71 dakika sahada kaldığı Ljublujana maçında golünü attı. Trabzonspor derbisine de 11’de başlayan ve Sarı-Kırmızılı takımı zafere taşıyan Icardi; usta işi vuruşlarla rakip fileleri 2 kez havalandırırken, “Hazır olmayan hali buysa..” dedirtti. İşte Icardi'ye dair tüm detaylar...

Galatasaray'da Icardi'nin hazır olmayan hali buysa...

Okan Buruk’un adım adım oyun süresini artırmayı planladığı Arjantinli yıldız, ısrarla forma giymek istedi ve 71 dakika sahada kaldığı Ljublujana maçında golünü attı. Trabzonspor derbisine de 11’de başlayan ve Sarı-Kırmızılı takımı zafere taşıyan Icardi; usta işi vuruşlarla rakip fileleri 2 kez havalandırırken, “Hazır olmayan hali buysa..” dedirtti. Icardi ve Galatasaray'a dair tüm gelişmeler haberimizde...

Haberin Devamı

Ziyech şaşkın

Hakim Ziyech’i alarak bomba transferlerine bir yenisini ekleyen Galatasaray, Rams Park’ta eşi benzeri görülmemiş bir şova imza atarak, Trabzonspor maçının ardından Faslı yıldızı tribüne çıkarmıştı. Kulüp profesyonelleri eşliğinde Ultraslan’ın bulunduğu kale arkası tribününe giren ve amigoların yer aldığı setin üstüne çıkan Ziyech ile taraftarlara yıllarca unutulmayacak bir sürpriz yapıldı. Derbi zaferinin ardından üçlü çektiren Cim Bom’un yeni yıldızına sahadaki futbolcular da eşlik etti. Kulübün sosyal medya hesaplarından ise bu anların hikayesi paylaşıldı. Galatasaray’ın tanıtım videosu Avrupa basınında geniş yankı uyandırırken, Ziyech duygularını şöyle anlattı:

‘Asla unutmayacağım’

Haberin Devamı

“Benim için de sıra dışı bir tanıtım oldu. Atmosfer gerçekten mükemmeldi. Galatasaray taraftarının iyi olduğunu gelmeden biliyordum. Pek çok şey okumuş ve duymuştum. Ancak bu kadarını beklemiyordum. Asla unutulmayacak bir andı. Hayatım boyunca o anı hatırlayacağım.”

Galatasarayda Icardinin hazır olmayan hali buysa...

Transfer haftası

Okan Buruk’un söylemiyle ‘orta sahaya ikinci Torreira’yı arayan’ Galatasaray, kilit transferde bu haftayı hareketli geçirecek. Erden Timur’un hayali olan Ryan Gravenberch için Liverpool ve Manchester United gibi İngiliz devlerinin atak yapması sonrası bu transfere artık imkansız gözüyle bakılıyor. Orta saha listesinde ön plana çıkan diğer oyuncular Ndombele, Saul Niguez ve Rodrigo de Paul... Dört koldan temasları sürdüren Galatasaray’ın transfer sihirbazı Erden Timur’un, henüz ismi düşmeyen büyük yıldızlar için de çok gizli bir operasyon yürüttüğü öğrenildi. Cim Bom, özellikle Şampiyonlar Ligi hedefi doğrultusunda 6-8 numara pozisyonuna nokta atışı takviye yapmak istiyor.

Verratti yoklandı ama...

Öte yandan PSG’nin İtalyan yıldızı Verratti için de girişimlerde bulunan, hatta flaş transferlerde büyük payı bulunan menajer Gardi’yi görevlendiren Galatasaray Yönetimi, transferdeki Arap rüzgârına takıldı! Fransız basınında çıkan haberlere göre, Al Ahli ile PSG arasında görüşmeler sürüyor. Verratti’ye ise 23 milyon Euro maaş teklif edildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Icardinin hazır olmayan hali buysa...

Teknik heyetin Icardi şaşkınlığı

Şampiyonluk yolundaki en kritik virajda kalitesini gösteren ve 11’de çıktığı son 10 maçta 15 gol atan Mauro Icardi, bu sezonki 11’de başladığı ilk lig karşılaşmasında yine herkesi mest etti. Trabzonspor mücadelesinde önce usta işi bir vuruşla Uğurcan’ın üstünden topu ağlara gönderen Icardi, son anlarda ise müthiş kafa golüyle tribünleri coşturdu. Performansıyla derbiye damga vuran Icardi, bu kadar çabuk hazır hale gelerek Galatasaray teknik heyetini dahi şaşırttı.

15 gün sonra 11’de çıktı

Öyle ki transfer sürecinin uzaması nedeniyle sezon öncesi kampına yetişemeyen Icardi, ilk idmanına 30 Temmuz’da çıkmıştı. Okan Buruk ve yardımcıları, Arjantinli süper starın eski ritmini yakalaması için en az 1 aya ihtiyaç duyduğunu düşünürken; 30 yaşındaki forvet 8 Ağustos’taki Ljubljana ve 12 Ağustos’taki Kayseri maçlarında sonradan oyuna girdi. 15 Ağustos’taki ikinci Ljubljana maçına ise 11’de başladı. 71 dakika sahada kalıp, 1-0 kazanılan maçta golünü attı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Icardinin hazır olmayan hali buysa...

Ekstra idmanlar yapıyor

Okan hocanın aslında adım adım oyun süresini artırmayı planladığı Icardi, kendisini iyi hissettiğini belirtip ısrarla formayı isterken, Trabzonspor derbisinde harikalar yarattı. Takım antrenmanlarının yanı sıra fiziksel yüklemeleri devam eden Icardi, önceki günkü performansıyla herkese ‘Hazır olmayan hali buysa, tam anlamıyla hazır olduktan sonra neler yapar’ dedirtti. Arjantinli yıldız, hiç şüphe yok ki bu senede hem şampiyonluk yarışında hem de Devler Ligi mücadelesinde Galatasaray’ın en büyük kozu.

METİN KARABAŞ / FANATİK ÖZEL

Galatasarayda Icardinin hazır olmayan hali buysa...

YORUM YAZ