MENÜ

Galatasaray'a Londra'dan bir transfer daha!

Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor'u 2-0 yenen ve ligdeki ilk galibiyetini elde eden Galatasaray Şampiyonlar Ligi play-off'larındaki Molde maçının hazırlıklarına başlarken, transfer için de mesaisine devam ediyor. Olimpiu Morutan'ı 3 milyon Euro karşılığında Ankaragücü'ne gönderen sarı-kırmızılılar, son olarak Chelsea'den Hakim Ziyech'i bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı. Galatasaray, bu hamleler sonrası Londra'dan bir transfer uçağı daha getiriyor.

Galatasaray'a Londra'dan bir transfer daha!

Orta sahaya takviye yapmayı planlayan ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Aslan, Ziyech transferinin ardından Londra'dan bir futbolcuyu daha getirmenin hesabını yapıyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

3 MİLYON EURO BONSERVİS

Sarı-kırmızılıların kadroda düşünmediği Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan, 3 milyon Euro bonservis bedeliyle MKE Ankaragücü'ne transfer olmuştu. Galatasaray Futbol A.Ş.'den Borsa İstanbul ve Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilen açıklamada, MKE Ankaragücü'nün, Morutan'ı 3 milyon Euro'dan az olmamak kaydıyla başka bir kulübe satması durumunda sarı-kırmızılı ekibin, elde edilen gelirin yüzde 50'sine sahip olacağı belirtilmişti. Açıklamada, başkent temsilcisinin 30 Haziran 2024 tarihine kadar bu futbolcu için ekstra 3 milyon Euro daha ödemesi durumunda, bir sonraki satıştan elde edilecek transfer geliri karının yüzde 25'inin Galatasaray'a ödeneceği ifade edilmişti. Anlaşma doğrultusunda Galatasaray'ın, 3 milyon Euro transfer bedeliyle Morutan'ı şarta bağlı olarak geri alma hakkı bulunduğu da yapılan açıklamada yer almıştı.

Haberin Devamı

Galatasaraya Londradan bir transfer daha

ZAHA VE ZIYECH'E ÖZEL PROGRAM

Galatasaray'ın transferini tribünden duyurduğu Hakim Ziyech, gelir gelmez taraftarla bütünleşmişti. Faslı oyuncunun yapacağı katkıdan çok umutlu olan teknik direktör Okan Buruk, yıldızına özel antrenman programı hazırladı. Ziyech'in eylül ayındaki milli ara dönüşü fiziksel açıdan %100 hazır hale gelmesi ve takıma katılması planlanıyor. Ayrıca Wilfried Zaha'yı da yavaş yavaş sahaya sürmek isteyen teknik heyet, iki haftada oyuncuyu hazırlayacak. Fildişili yıldız, bu plana göre maçlarda süre bulacak.

Galatasaraya Londradan bir transfer daha

LONDRA'DAN BİR UÇAK DAHA

Bir yandan da transfer çalışmalarını sürdüren ve orta sahaya takviye yapacak olan Galatasaray için flaş bir iddia gündeme geldi. 8 numara takviyesi için hazırlanan Galatasaray'ın Arsenal forması giyen Thomas Partey ile temasta olduğu iddia edildi.

Galatasaraya Londradan bir transfer daha

RESMİ TEKLİF YAPILDI

İngiliz basınına göre; Arsenal forması giyen Ganalı orta saha için sarı-kırmızılılar teklifte bulundu. Atletico Madrid altyapısından çıkan ve 2020'de 50 milyon Euro'ya Arsenal'e geçen 30 yaşındaki oyuncu için G.Saray dışında Juventus ile Suudi Arabistan kulüpleri de masada.

Galatasaraya Londradan bir transfer daha

Geçen sezon 40 maçta sahaya çıkan ve 3 gol bulan deneyimli isim, bu sezon ise 2 maçta 90'ar dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

Galatasaraya Londradan bir transfer daha

 

YORUM YAZ