MENÜ

Galatasaray'da hayaller yıkıldı! Avrupa'ya havlu attı

Şampiyonlar Ligi’nde müthiş mücadele eden Aslan, Avrupa Ligi’ne geçiş yapınca hedefi ‘final’ olarak belirledi. Ancak Galatasaray, daha ilk tur olan Play-Off’ta Sparta Prag karşısında dağıldı. Çek ekibi, 3-2’lik yenilginin rövanşında 4-1 kazandı. Cim Bom, Avrupa’ya havlu attı

Galatasaray'da hayaller yıkıldı! Avrupa'ya havlu attı

Galatasaray, Devler Ligi’nde Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile eşleşti. Aslan, hemen her rakibine karşı oyun anlamında zaman zaman ciddi üstünlük kurdu. Bu performans, Cim Bom’un Avrupa Ligi’ne geçiş yapması sonra ‘final’ hayalleri kurdurmaya başladı.

Haberin Devamı

Okan Buruk ve futbolcuları da her fırsatta bunu dile getirdi. Play-Off’tan turnuvaya giriş yapan temsilcimiz, ilk maçta rakibini 3-2 mağlup edip avantaj elde etti. Ancak dünkü rövanşta tam anlamıyla dağıldık. Preciado’nun golüne Abdülkerim ile karşılık verdik, ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci devre ise Sparta Prag baskısı karşısında bir türlü varlık gösteremedik.

SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK TEPKİ

10 kişi kalınca...

Kırılma anı ise 70’te Kaan Ayhan’ın kırmızı kart görmesi oldu. Galatasaray 10 kişi kaldıktan sonra adeta sahadan silindi. 74’te Tuci, 80’de Haraslin attı ve Sparta Prag 3-1’i yakalayarak turu getirecek skoru elde etti. Sarı-Kırmızılılar’da Okan Buruk’un hamleleri hiçbir işe yaramadı. Çek ekibi, son saniyelerde Kuchta ile bir gol daha atıp 4-1 kazandı. Galatasaray, final hayali kurduğu Avrupa’ya daha şubat ayında havlu atarak taraftarını fazlasıyla üzdü.

Haberin Devamı

Galatasarayda hayaller yıkıldı Avrupaya havlu attı

Abdülkerim Bardakcı savaştı ama olmadı

Abdülkerim Bardakçı, dünkü farklı yenilgide ayakta kalmaya çalışan az sayıdaki oyuncudan biriydi. Milli yıldız savunmada yine kritik hamleler yaptı. 29 yaşındaki stoper, 9 ikili mücadelenin 6’sını kazandı, 75 kez topla buluşup yüzde 85.2’lik pas isabeti yakaladı, 2 top kapıp, 3 atak uzaklaştırdı. Abdülkerim savunmadaki görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışırken, 16. dakikada kafayla ağları sarsarak skoru 1-1’e getirip takımını umutlandırdı. Ancak başarılı oyuncunun çabaları yeterli olmadı. Maçın ardından sinirler gerilirken, Abdülkerim rakip oyuncularla büyük bir tartışma yaşadı.

Galatasarayda hayaller yıkıldı Avrupaya havlu attı

 

YORUM YAZ