MENÜ

Galatasaray'da forvet operasyonu! İşte iki alternatif isim

Mauro Icardi’nin bonservisini bir süre daha bekleyecek olan Galatasaray, Bayram ertesinde gündeminde bulunan iki yıldızdan birini İstanbul’a getirerek forvet sorununu çözmeye hazırlanıyor.

Galatasaray'da forvet operasyonu! İşte iki alternatif isim

Galatasaray, Bayram tatilinin ardından yeni forvetini İstanbul'a getirmeye hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın
listesinde ilk iki sırada çok önemli isimler bulunuyor. İki golcünün transferinde de olumlu gelişmeler yaşanırken, görüşmelerin olumsuz sonuçlanması halinde rotanın yine David Datro Fofana ve Moussa Dembele'ye çevrileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

İMZAYI ATTI, FORMAYI GİYDİ!

HAZIRLIKLAR GOLCÜSÜZ BAŞLADI

Transferdeki tüm odağını Mauro Icardi operasyonuna veren Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına elinde golcü olmadan başladı. 8 Temmuz’da startı verilecek olan Avusturya kampından önce kadrosunu mutlaka kaliteli bir forvetle takviye etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, listedeki çok sayıda isimle görüşme halinde.

Galatasarayda forvet operasyonu İşte iki alternatif isim

BAŞKAN DURSUN ÖZBEK DEVREDE!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in başarısından dolayı tebrik ettiği Icardi'ye, "Katkıların için çok teşekkürler. Avrupa kupalarında büyük hedeflerimiz var. Bu hedeflere giderken bizimle olmanı istiyoruz. Seneye de bizimle şampiyonlukları kutlamanı istiyoruz" dediği belirtildi. Başkan, PSG ile anlaşması için de Erden Timur'a tam yetki vermiş durumda.

Haberin Devamı

CİM BOM'A DEV SPONSOR!

ICARDI SPONSORLAR HAZIR

Hem Icardi’nin hem de kulübü PSG’nin maddi taleplerini sorunsuz şekilde karşılamak isteyen Galatasaray Yönetimi, finansal arayış açısından da boş durmuyor. Tüm yönetim, Icardi transferine sponsor bulmak üzere seferber olmuş durumda. Birçok önemli firmanın kulübe olumlu geri dönüş yaptığı, dolayısıyla sponsorların hazır olduğu gelen haberler arasında.

Galatasarayda forvet operasyonu İşte iki alternatif isim

İLK İKİ SIRADA JOVIC İLE MURİQİ VAR

Galatasaray'da sıra geldi golcü transferine. Elinde forvet oyuncusu kalmayan Sarı Kırmızılılar, bu hafta tamamen golcü takviyesine odaklanacak. Bayram tatili sonrasında yeni santrforu getirmeyi hedefleyen Galatasaray'ın listesinde ilk iki sırada Luka Jovic ile Vedat Muriqi var.

İSTEDİĞİ ÜCRET BELLİ OLDU

KESENİN AĞZI AÇIK

Galatasaray Yönetimi, her iki yıldız için de girişimlerini sürdürüyor. Şu ana kadar her iki oyuncu için de sürecin olumlu ilerlediği öğrenildi. Kulüp yeni sponsorluk anlaşmalarıyla birlikte rahat nefes alınca, golcü transferinde de kesenin ağzını açtı. Önümüzdeki hafta Jovic veya Muric'ten birinin İstanbul'a getirilmesine yüksek ihtimal gözüyle bakılıyor.

Galatasarayda forvet operasyonu İşte iki alternatif isim

MALİ TALEPLERİ YÜKSEK

Cim Bom'un golcü listesinde Jovic ve Muric dışında da önemli isimler var. Bunlardan biri Lyon'dan ayrılan Moussa Dembele. Ancak Fransız yıldızın bonservisi elinde olduğu için yüksek mali talepleri, Galatasaray'a şimdilik geri adım attırmış durumda.

Haberin Devamı

BONSERVİSLE DEĞİL KİRALIK OLARAK...

Dembele dışında Chelsea'nin 20 yaşındaki forveti David Datro Fofana da gündemde. Fildişi Sahilli genç golcüye çok sayıda talip olması ve transferin bonservisle değil, kiralık olarak düşünülmesi de bu görüşmeleri ikinci plana atmış durumda.

Galatasarayda forvet operasyonu İşte iki alternatif isim

ZAPATA'DA BEKLENTİLER YÜKSEK

Yönetimin bir süredir görüşme halinde olduğu Zapata konusunda hem kulübü Atalanta'nın hem de golcü oyuncunun beklentilerinin yüksek olduğu öğrenildi.

ICARDI'NİN ARKASINDA BEKLEMEYİ KABUL EDECEK GOLCÜ

Galatasaray'ın yetkilendirdiği menajerler, Avrupa kulüplerinde forma giyen başka forvetlerle de görüşme halinde. Galatasaray açısından aynı zamanda Icardi'nin arkasında beklemeyi kabul edecek bir golcünün transfer edilmesi büyük önem taşıyor.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasarayda forvet operasyonu İşte iki alternatif isim

YORUM YAZ