MENÜ

Lazio'nun planı ortaya çıktı: Torreira ve Gedson! Kritik görüşme

Galatasaray'dan Lucas Torreira'yı transfer etmek isteyen Lazio, yıldız oyuncunun menajeriyle görüşme yaptı. Uruguaylı yıldız için sarı-kırmızılılar ile yapılacak görüşmenin tarihi belli olurken, Süper Lig'den bir yıldızı daha istedikleri öğrenildi. İşte detaylar...

Lazio'nun planı ortaya çıktı: Torreira ve Gedson! Kritik görüşme

2022/2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başladı.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde dinamik ısınmayla başlayan idman, koşu çalışması ve iki grup halinde 8’e 2 pas oyunuyla devam etti. Antrenman, topa sahip olma çalışmasıyla sona erdi. Galatasaray, bugün saat 18.00’de yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

TRANSFER ÇALIŞMALARI TAM GAZ SÜRÜYOR

Galatasaray, 2022/2023 sezonunu sarı-kırmızılılarda kiralık olarak geçiren yıldız oyuncu Mauro Icardi için tüm imkanlarını seferber etti. Suudi Arabistan ekiplerinin ilgi gösterdiği yıldız oyuncu için Galatasaray transferi bir an önce bitirmek istiyor.

Öte yandan Milot Rashica'nın bonservisini almak için de görüşmeler İngiliz kulübüyle devam ediyor.

Lazionun planı ortaya çıktı: Torreira ve Gedson Kritik görüşme

LAZIO'NUN TORREIRA ISRARI SÜRÜYOR

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan İtalyan kulübü, orta sahaya takviye yapmak istiyor. Bu doğrultuda Teknik Direktör Maurizio Sarri'nin transfer etmek istediği ilk ismin Lucas Torreira olduğu öğrenilmişti.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan gelen kesinlikle satılık değil açıklamasına rağmen, Uruguaylı oyuncunun menajeri İtalyan kulübüyle bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme öncesinde de yıldız oyuncunun Galatasaray'da kalmak istediğini, ancak yine de rutin bir görüşme yapılacağını ifade etmişti.

GÖRÜŞME TARİHİ BELLİ OLDU

İtalyan Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre, Menajer Oscar Bentancourt ile Lazio arasında görüşme gerçekleşti. Menajer Bentancourt ise Cuma günü sarı - kırmızılı yönetimle bir araya gelecek.

TORREIRA VE GEDSON...

Orta sahaya en az iki yeni takviye yapmak isteyen Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri'nin listesinde ödrt oyuncu bulunduğu öğrenildi. Bu isimlerden ikisi Süper Lig'de Lucas Torreira ve Gedson Fernandes. Diğer isimler ise Napoli'den Zielanski ve Sassuolo'dan Domenico Berardi.

Lazionun planı ortaya çıktı: Torreira ve Gedson Kritik görüşme

ZAHA'YI DA İSTİYORLAR

Lazio'nun transfer hedeflerinden biri de, menajeri İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile görüşen Wilfried Zaha.

Fildişili oyuncunun yıllık 4 milyon Euro istemesi ve menajerinin de yüksek komisyon talebi nedeniyle transferin şimdilik zor göründüğü belirtildi.

MURIQI'Yİ BEKLİYORLAR

Haberin Devamı

Transferler için paraya ihtiyacı olan Lazio, İspanya La Liga'da Real Mallorca forması altında çok iyi bir sezon geçiren Vedat Muriqi'nin satılmasını bekliyor.

Yapılacak satışın % 45'i, Kosovalı golcünün Lazio'dan Mallorca'ya transfer olduğu dönemde yapılan anlaşma gereği İtalyan kulübünün olacak.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Lazionun planı ortaya çıktı: Torreira ve Gedson Kritik görüşme

YORUM YAZ