MENÜ

Galatasaray'da Erden Timur, başkan adayı olacak mı? Transfer açıklaması yaptı ve sayı verdi

Erden Timur, bu sezon şampiyonluğu iliklerine kadar hissettiklerini vurgulayarak şampiyonluk meşalesinin yandığını ifade etti. Erden Timur başkan adaylığıyla ve transferle ilgili sorulara da yanıt verdi İşte detaylar...

Galatasaray'da Erden Timur, başkan adayı olacak mı? Transfer açıklaması yaptı ve sayı verdi

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu. Şampiyonluğa sonuna kadar inandıklarını belirten Timur, "Galatasaray bu sene şampiyon olacak! İliklerimize kadar hissediyoruz. Şampiyonluk meşalesi yandı bir kere" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

Galatasarayda Erden Timur, başkan adayı olacak mı Transfer açıklaması yaptı ve sayı verdi

"BİZİ KARIŞTIRMAK İSTEYENLERİ CİDDİYE ALMAYIN"

Trabzonspor maçı öncesi yenilen yemekten de bahseden Timur, "Galatasaray Adası'nda yaptığımız yemekte herkes söz aldı, hayallerinden bahsetti. Trabzon'daki maç öncesi yemekte geçen sezonki şampiyonluk görüntülerini gösterdik. Bu duygunun ancak tekrar yaşandığında hissedileceğini söyledik. Tek hedefimiz şampiyon olmak" dedi. Oyuncuların yanlarında olmaları gerektiğini vurgulayan Timur, "Camia olarak tüm oyuncularımıza sahip çıkmalıyız. Tüm taraftarlarımızın sabırlı olmasını ve sosyal medyada bizi karıştırmak isteyenleri ciddiye almamasını istiyorum. Dayanışma zor zamanda olur ve dayanışma her koşula rağmen birbirine sahip çıkmaktır" dedi.

Erden Timur'dan transfer açıklaması

"BAŞKAN ADAYI DEĞİLİM"

Haberin Devamı

Başkan adayı olup olmayacağına dair soruyu da yanıtlayan Timur, "Başkanlığa aday değilim. Böyle bir şey olsa, aday olan insan iletişim kurar. Ben yoğunluktan üyelerle konuşamıyorum bile. Dursun ağabeyimizin devam etmesi gerekiyor çünkü devam etmesi gereken projeler var" yorumunu yaptı.

 

Galatasarayda Erden Timur, başkan adayı olacak mı Transfer açıklaması yaptı ve sayı verdi

TRANSFER AÇIKLAMASI!

Transfer sorusunu da yanıtlayan Erden Timur, "Çok değerli bir takımımız var. Oyunculara sabretmiyoruz, zaman vermiyoruz. Belli mevkilere transfer olabilir ama kış transfer dönemi kısıtlı bir dönem. Kadroda boşalacak yerler var. Şu an itibariyle görünen 1 veya 2 transfer yapacağız" dedi. Erden Timur, açıklamalarının ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Kerem Aktürkoğlu ile sohbet etti.

YORUM YAZ