MENÜ

Erden Timur'dan transfer açıklaması

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, "Türkiye’nin dört yıldıza sahip tek kulübü olarak şunu iyi biliyoruz. Şampiyonlukları zafer yapan şey, uğruna akıtılan ter ve harcanan emektir. Bileğimizin hakkıyla sonuna kadar hak ederek inşallah mayıs ayında 24’üncü şampiyonluğumuzu kutlayacağız. Biz kenetlendikçe herkes farklı havalara bürünüyor, farklı panikler yaşıyor. Biz kenetlendikçe bütün duvarlar yıkılıyor. Herkes emin olsun biz kenetlendikçe Galatasaray her zamanki gibi yine şampiyon olacak" dedi.

Süper Lig'in 22'nci haftasında yarın sahasında İstanbulspor'u konuk edecek Galatasaray, maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenman öncesinde Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sezon başında bu yılı dayanışma ve konsantrasyon senesi olarak adlandırdığını anımsatan Timur, "Dayanışma zor zamanda olur. Kuruluş ruhuyla kurtuluş ruhuyla olur. Bu dayanışma birbirine sahip çıkmaktır. Bu dayanışmayı tüm bileşenlerimizle hissediyoruz. Galatasaray’ın bütünleştiğinde kazanamayacağı şey kaldıramayacağı kupa yoktur. Mayıs ayı bu sezon da Galatasaray için şampiyonluk ayıdır. Bizim için mayıs ayının başka bir anlamı yoktur. Mayıs bizim için seçim değil şampiyonluk ayıdır. Dursun Başkanımızı her türlü öz veriyi gösteriyor. Tabii ki genel kurul kararıdır. Ama başkanımızın devam etmesi herkesin temennisidir. Bizim gündemimizde seçimin s’si bile yoktur" şeklinde konuştu.

"İNŞALLAH MAYIS AYINDA 24’ÜNCÜ ŞAMPİYONLUĞUMUZU KUTLAYACAĞIZ"
Bundan 12 gün önce başkan Dursun Özbek liderliğinde kenetlenme çağrısı yaptıklarını da sözlerine ekleyen Erden Timur, şunları kaydetti:
"Başarı, tutku, şampiyonluk ateşi bizim genlerimize işlemiş. Korkuyla panikle bizim hiç işimiz olmamış. Gerektiğinde her derdi, kederi kenetlenip kenara bırakmak bizim refleksimiz olmuş. Türkiye’nin dört yıldıza sahip tek kulübü olarak şunu iyi biliyoruz. Şampiyonlukları zafer yapan şey, uğruna akıtılan ter ve harcanan emektir. Bileğimizin hakkıyla sonuna kadar hak ederek inşallah mayıs ayında 24’üncü şampiyonluğumuzu kutlayacağız. Biz kenetlendikçe herkes farklı havalara bürünüyor, farklı panikler yaşıyor. Biz kenetlendikçe bütün duvarlar yıkılıyor. Herkes emin olsun biz kenetlendikçe Galatasaray her zamanki gibi yine şampiyon olacak. Yenilmeyen tek şey azimdir. Biz göreve geldiğimizde olduğu gibi aynı azimle yola devam ediyoruz. Başta başkanımız Dursun Özbek’te bu irade var. Kenetlen başka Galatasaray yok diyoruz. Buna yürekten inanıyorum. Yıllar önce kapalı tribünde bir pankart vardı. Hep birlikte nice mayıslarımız olsun inşallah."

Haberin Devamı

"SEÇİM GÜNDEMDE YOK"
Bir basın mensubunun "Mayıs ayındaki genel kurulda aday olacak mısınız?" sorusuna "Galatasaray camiasının içindeki isimler bilir telefonlara çıkacak vakit bulamıyorum. Böyle bir düşünce olsa zaten onu derim. Böyle bir şey hiç yoktu. Net bir şekilde ifade ettim. Genel kurul kararıdır Galatasaray'da seçim. İsteğimiz bu gayreti hep gösteren ağabeyimiz Dursun Başkanımızın inşallah devam etmesidir. Öyle bir şey hiçbir zaman söz konusu olmadı. Öyle bir gündemimiz yok" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

"1 VEYA 2 TAKVİYE GÖRÜNÜYOR"
Transfere çalışmalarıyla ilgili de konuşan Timur, "Değerli bir takımımız var. Şampiyonlar Ligi'ndeki performansı biliyoruz. Çok becerekli oyuncularımız da var. Geçen seneki Kaan Ayhan bu sene ki Kaan Ayhan. Her pozisyonda bu sene çok iyi performanslar veriyor. Barış da öyle, Kerem Demirbay da. Bu konuda oyunculara zaman vermiyoruz. Kış transfer dönemi çok kısıtlı bir dönem. Gelecek seneki takımın planlamasında boşalacak yerler var. Doğru bir adım atmanız lazım. Uzun bir sözleşme olunca bir şeyi doldurmuş oluyorsunuz. Seçeneğin çok az olduğu bir dönem. 1 veya 2 takviye görünüyor. Tam tamına bu şekilde bir oyuncu bulabilirsek. İlk 11’e alternatif, zaman zaman görev alacak, zaman zaman kenarda olacak. Alternatif olacak seviyede olacak oyunculara bakılıyor. Direkt 11 için böyle bir oyuncu olursa hamle yapılacak. Elimizdeki oyunculara sabır gösterince ne olduğunu oyuncularımız gösteriyor. Teklifler var. Yaz transfer döneminde daha çok göreceğiz. Eleştirilen oyunculara da teklifler var. Yerini de doldurmadan göndermek doğru değil. Yönetimi tatmin edecek rakamlar değerlendirilecektir" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ