MENÜ

Galatasaray'da derbi provası! Okan Buruk kazanan takımda...

Galatasaray’da Beşiktaş maçının hazırlıkları neşe içinde geçiyor. Milli takımlara giden oyuncuların yokluğunda gerçekleşen son idmanda, teknik direktör Okan Buruk da öğrencileriyle birlikte çalışmaya katıldı.

Galatasaray'da derbi provası! Okan Buruk kazanan takımda...

Milli aranın sonuna gelinirken, Galatasaray’da da derbi heyecanı yavaş yavaş artmaya başladı. SarıKırmızılı ekip, 1 günlük iznin ardından dün sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde toplandı. Milli takımlarda bulunan oyuncuların yokluğunda Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Aslan’da, teknik direktör Okan Buruk da sayısal eksikliği tamamlamak amacıyla öğrencilerine katıldı. Topa sahip olma çalışmasıyla başlayan idman, 2’ye 2 oyun ve sonlandırma çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi. Okan hoca, zorlu mücadeleye yönelik asıl taktik provayı ise Milli yıldızlar döndükten sonra yaptıracak.

Haberin Devamı

Hoca çok memnun

Bu arada Florya’da oyuncuların ve teknik ekibin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Buruk, Galatasaray’ı bekleyen yoğun ve zorlu fikstür öncesi futbolcularındaki istek ve motivasyondan oldukça memnun.

 

YORUM YAZ