MENÜ

Galatasaray'da Dries Mertens'ten akılalmaz istatistik! Maç sonu geleceği için açıklama...

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray, Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta sarı-kırmızılı ekibin Belçikalı yıldızı Dries Mertens, attığı golle ve yaptığı asistle akılalmaz bir istatistiğe ulaştı.

Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u Rams Park'ta konuk etti. Sarı-kırmızılı ekibin 36 yaşındaki futbolcusu Dries Mertens, müsabakada sergilediği performansla parmak ısırttı.

Haberin Devamı

İLK 11'DE BAŞLADI

Teknik Direktör Okan Buruk, Dries Mertens'i ilk 11'de başlattı. Sarı-kırmızılı ekip sahaya şu ilk 11'le çıktı:

"Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Barış Alper, Icardi."

GOLÜNÜ ATTI

38. dakikada Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz sol kanatta topla buluştu. Barış Alper Yılmaz'ın pasında Mauro Icardi topun üzerinden atladı. Dries Mertens boş durumda tek vuruşta topu ağlara gönderdi.

Galatasarayda Dries Mertensten akılalmaz istatistik Maç sonu geleceği için açıklama...

ASİSTİNİ DE YAPTI

Karşılaşmanın 58. dakikasında Galatasaray'da Mauro Icardi sahneye çıktı. Dries Mertens'in sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Arjantinli futbolcu ceza sahasında topa dokundu. Ali Şaşal Vural'ın yanında meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Galatasaray farkı yeniden ikiye çıkardı.

Haberin Devamı

BİR GOL DAHA ATTI

73. dakikada sol kanattan yapılan ortada Icardi, topu Mertens'e aktardı ve Belçikalı yıldız muhteşem bir vuruşla ağları sarstı.

AKILALMAZ İSTATİSTİK

Dries Mertens, bu sezon Galatasaray forması ile Süper Lig'de 33 maça çıktı. Belçikalı yıldız bu müsabakalarda 8 gol ve 14 asistlik performans sergiledi.

Öte yandan Mertens son 7 maç 12 gole katkı (4 gol, 8 asist) verdi.

Galatasarayda Dries Mertensten akılalmaz istatistik Maç sonu geleceği için açıklama...

'BU HAFTA GÖRÜŞMELER OLACAK'

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Mertens, "Açıkçası kolay bir maç değildi. Bireysel kalitelerin yüksek olduğu bir takım. Ama bizim de bireysel kalitemiz yüksek. Konsantrasyonumuz eksilmedi ve kazanmak istediğimizi gösterdik bu akşam." dedi.

Maçtan önceki sakatlığı için gelen soruya cevap veren Mertens, "Birkaç gün antrenman yapamadım ama doktorlarımız gerekli desteği sağladı ve oynadım." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da gelecek sezon kalıp kalmayacağına yönelik soruya cevap veren yıldız futbolcu, "Göreceğiz, bu hafta görüşmeler olacak" sözlerini sarf etti.

YORUM YAZ