MENÜ

Galatasaray'da Boey rekor kırdı! Işıl ışıl parlıyor

Geçen sezonki lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Sacha Boey, kaldığı yerden devam ediyor. Galatasaray'ın vazgeçilmezlerinden olan Fransız sağ bek, Başakşehir karşısındaki istatistikleriyle Türkiye kariyerinde rekor kırdı.

Galatasaray'da Boey rekor kırdı! Işıl ışıl parlıyor

Sarı-Kırmızılı ekibin Fransız beki Sacha Boey, geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla elde edilen şampiyonluğa damga vuran oyunculardan birisi olmuştu. Boey, yeni sezona da oldukça etkili bir form grafiğiyle başlarken tüm dikkatleri yeniden üzerine çekti ve Türkiye kariyerinde rekor kırmayı başardı. Öte yandan son haftaların eleştirilen isimlerinden olan Muslera, hem teknik heyet hem de takım arkadaşlarından büyük bir destek görüyor. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Kaptan Muslera’ya tam destek...

Devler Ligi grubundaki ilk maç olan Kopenhag mücadelesinde hatalı çıkışı sonrası kalesinde golü gören Galatasaray’ın kaptanı Fernando Muslera, önceki günkü Başakşehir deplasmanında Dubois’nın golünde de benzer bir hata yapmıştı. Çıkıp çıkmamakta tereddüt eden Cim Bom’un kaptanına maç sonrası hem teknik heyet hem de takım arkadaşları büyük destek vererek, Uruguaylı file bekçisine moral verdiler.

Galatasarayda Boey rekor kırdı Işıl ışıl parlıyor

Boey'den dikkat çekici istatistikler

Sarı-Kırmızılılar’ın geçen sezonki Süper Lig şampiyonluğunda gösterdiği performansla büyük pay sahibi olan Sacha Boey, her geçen maç performansıyla herkesi büyülüyor. Teknik direktör Okan Buruk’un, Fernando Muslera ve Abdülkerim Bardakcı ile birlikte bu sezon en çok forma şansı verdiği (10 maç) isim olan Boey, son olarak Başakşehir karşılaşmasında büyük beğeni kazandı.

Haberin Devamı

Boey, 90 dakika forma giydiği zorlu deplasmanda rakiplerinden 6 kez top kaptı ve Süper Lig kariyerinde en fazla top kaptığı karşılaşmayı oynadı.

Galatasarayda Boey rekor kırdı Işıl ışıl parlıyor

Sözleşmesi 2025’te bitiyor

6 sahipsiz top kazanan ve girdiği 17 ikili mücadelenin 12’sini kazanan 24 yaşındaki sağ bek, Cim Bom’un bu sezon da hem Türkiye’de hem de Şampiyonlar Ligi’ndeki en önemli kozlarından biri olmaya devam ediyor. Kontratı 2025’te bitecek Fransız yıldızı, Avrupa’nın birçok önemli kulübünün de yakından takip ettiği biliniyor.

Flaş Galatasaray açıklaması: Oliveira ile Barış Alper'e yaptığını, Icardi ile Hakim Ziyech'e yapamazsın

Galatasarayda Boey rekor kırdı Işıl ışıl parlıyor

YORUM YAZ