MENÜ

Flaş Galatasaray açıklaması: Oliveira ile Barış Alper'e yaptığını, Icardi ile Hakim Ziyech'e yapamazsın

Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir deplasmanına konuk oldu. Sarı-kırmızılılar, Hakim Ziyech ve Icardi'nin (P) attığı gollerle maçı 2-1 kazandı. Fanatik Gazetesi Yazarı Erman Özgür, Başakşehir - Galatasaray maçını Tivibu Spor'da yorumladı. Teknik Direktör Okan Buruk'un oyuna müdahalesi hakkında konuşan Erman Özgür, Kerem Aktürkoğlu - Barış Alper Yılmaz ile Kerem Demirbay - Sergio Oliveira değişikliğini değerlendirdi.

Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir deplasmanına konuk oldu. Sarı-kırmızılılar, Hakim Ziyech ve Icardi'nin (P) attığı gollerle maçı 2-1 kazandı.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi Yazarı Erman Özgür, Başakşehir - Galatasaray maçını Tivibu Spor'da yorumladı. Teknik Direktör Okan Buruk'un oyuna müdahalesi hakkında konuşan Erman Özgür, Kerem Aktürkoğlu - Barış Alper Yılmaz ile Kerem Demirbay - Sergio Oliveira değişikliğini değerlendirdi.

Maçın hiçbir anında Başakşehir'in Galatasaray'dan üstün oynamadığını ifade eden Erman Özgür, "Hakim Ziyech çok iyi oynamadı ama topla öyle bir yerde buluştu ki, işte kazandırdığı bir maç." dedi.


Okan Buruk'un oyuncu tercihleri üzerinden değerlendirme yapan Erman Özgür, "Oyun diyor ki; 'Barış Alper ve Oliveira ile olmuyor' hemen iki Kerem'i de aldı oyuna, iki dakika sonra da karşılığını aldı. Hakim Ziyech, 45 dakika kötü oynayabilir ama 47'de golünü atar. Okan Buruk'un, Oliveira ile Barış Alper'e yaptığını, Icardi ile Hakim Ziyech'e yapamazsın" dedi.

YORUM YAZ