MENÜ

Galatasaray'a Uğurcan Çakır transferinde dişli rakip! Di Marzio duyurdu, Serie A'dan talip var

Özellikle 2 senedir Avrupa kulüplerinin radarında bulunan ve yeni bir maceraya atılmak istediği iddia edilen Uğurcan Çakır'la ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'ın kadrosuna katmak için çaba sarf ettiği milli kaleciye Serie A'dan talip çıktı. Transfer haberini İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio duyurdu.

Galatasaray'a Uğurcan Çakır transferinde dişli rakip! Di Marzio duyurdu, Serie A'dan talip var

Özellikle 2 senedir Avrupa kulüplerinin radarında bulunan Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, yuvadan uçabilir. Artık yeni bir maceraya atılmak istediği iddia edilen ve bugüne kadar daima Bordo-Mavili kulübün menfaatlerini ön planda tutan Uğurcan ile Galatasaray ciddi şekilde ilgileniyor. Sarı Kırmızılı camia, milli oyuncuyu kadrosuna katmak için çaba sarf ederken transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Serie A devinin 27 yaşındaki kaleciyi listesine eklediğini duyurdu.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUĞUN MİMARLARINDAN OLDU

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 38 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor'da başarının en büyük pay sahiplerinden biri de kaleci Uğurcan Çakır olmuştu. Milli file bekçisi başarılı performansıyla büyük beğeni toplarken, Avrupa devlerini de peşine takmıştı. Dönemin başkanı Ahmet Ağaoğlu, kaptanı takımda tutarken bu sezon Trabzonspor formasıyla 31 resmi maça çıkan Uğurcan Çakır, kalesinde 48 gol görürken 12 maçta da kalesini gole kapatmayı başardı.

Galatasaraya Uğurcan Çakır transferinde dişli rakip Di Marzio duyurdu, Serie Adan talip var

GALATASARAY TRANSFERDE ISRARCI!

Cim Bom'da plan, kaleyi yerli bir isme teslim edip, oyun içinde Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı dışındaki tüm forma hakkını yabancıdan yana kullanmak. Özellikle sol beke çok iyi bir takviye yapmak isteyen Galatasaray, kadroyu kurarken böylece daha rahat hareket edebilecek. Kaleyi Milli file bekçisi Uğurcan Çakır'a emanet edip, oyun içindeki yabancı sayısını artırmayı hedefleyen Cim Bom'un çalışmalara hız verdiği aktarılıyor.

Haberin Devamı

BONSERVİS ARTI PARA TEKLİFİ

Uğurcan Çakır için Trabzonspor'a ilk teklifin yapıldığı da gelen haberler arasında. Sarı Kırmızılılar para artı takas formülünü masaya koydu. İddiaya göre önerilen isim Mısırlı golcü Mostafa Mohamed artı 4 milyon Euro. Galatasaray Yönetimi'nin Uğurcan transferinde ısrarcı olacağı belirtiliyor. 27 yaşındaki kalecinin de Galatasaray'a sıcak baktığı ileri sürüldü.

Galatasaraya Uğurcan Çakır transferinde dişli rakip Di Marzio duyurdu, Serie Adan talip var

SENELİK 30-35 MİLYON TL'LİK ÜCRET

FANATİK'in edindiği bilgilere göre Sarı-Kırmızılı ekip, temas kurduğu Uğurcan'la anlaşmaya vardı. Senelik 30-35 milyon TL bandında bir rakama yeşil ışık yakan tecrübeli eldiven, "Trabzonspor'un da menfaatleri çok önemli. Onlarla da anlaşmanız gerekecek" dediği öğrenildi.

İLK TEMASTAN OLUMLU YANIT!

DURSUN ÖZBEK'TEN UĞURCAN SORUSUNA SÜRPRİZ CEVAP

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Uğurcan Çakır için geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Takım kaptanımı rakibime niye satayım" demişti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e katıldığı canlı yayında Uğurcan Çakır sorusu yöneltildi. Özbek, "Uğurcan'ı düşündünüz mü?" sorusuna "Bir sonraki soruya geçelim" şeklinde yanıt verdi. Özbek'in bu yanıtı transfer iddialarını güçlendirdi.

Haberin Devamı

Galatasaraya Uğurcan Çakır transferinde dişli rakip Di Marzio duyurdu, Serie Adan talip var

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

OKAN BURUK: UĞURCAN'I KİM İSTEMEZ?

Kaleci transferi ve bu doğrultuda ismi Galatasaray ile anılan Uğurcan Çakır hakkındaki soruyu cevaplandıran Okan Buruk, "Muslera'nın 1 sene daha anlaşması var. Muslera, bu anlamda bizim birinci kalecimiz. Yani Muslera'nın yanına bir şey düşünebiliriz. Okan'dan da çok memnundum ben. Okan da gerçekten müthiş bir karakter. İyi kaleci. Onunla ilgili daha genel olarak karar vermedik. Oraya tabii Muslera ile birlikte olacak biri bizde olacak. Bazen tabii Türk kuralında da, yoğun maç takviminde de kalede de kullanabiliriz. Uğurcan, hem maliyet olarak hem de mevkiisel olarak... A Milli Takım kalecisi ki kim kadrosunda görmek istemez? Ama Muslera gibi Türkiye'nin en başarılı kalecisi bizde. İki tane bir numaranın burada olması çok zor. Çünkü iki tane oynamaya alışkın, iki tane güçlü, iki tane çok iyi kalecinin olması çok zor bir şey. Bizim tabii ki özellikle Muslera'nın bir sene daha sözleşmesi var bizde" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

CİM BOM'A DİŞLİ RAKİP! MOURINHO PEŞİNE DÜŞTÜ

Sarı Kırmızılılar, 12 yıldır kaleyi koruyan ve 6 lig şampiyonluğu yaşayan Fernando Muslera'nın yerine, eldivenleri Trabzonspor'u milli file bekçisi Uğurcan Çakır'a vermek üzere harekete geçerken Cim Bom'a dişli bir rakip çıktı. İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio; Jose Mourinho yönetimindeki Roma'nın yıldız eldiven için devreye girdiğini duyurdu.

Galatasaraya Uğurcan Çakır transferinde dişli rakip Di Marzio duyurdu, Serie Adan talip var

GEÇTİĞİMİ SEZONDAN BU YANA İLGİ VAR

Roma'nın geçtiğimiz sezondan bu yana Uğurcan'a ilgisi olduğundan bahseden Di Marzio, Belçika asıllı Sırp kaleci Mile Svilar'ın kiralık olarak takımdan ayrılmasıyla milli kaleci için girişimlerini hızlandırabileceğini duyurdu. Uğurcan Çakır, bu sezon Trabzonspor'da 44 maçta şans buldu ve kalesinde 62 gol gördü. Tecrübeli eldiven 18 maçta ise kalesini gole kapatma başarısı gösterdi.

Galatasaraya Uğurcan Çakır transferinde dişli rakip Di Marzio duyurdu, Serie Adan talip var

YORUM YAZ