MENÜ

Galatasaray'a transferde tanıdık yıldız! Devre arasında...

Sarı-Kırmızılılar devre arası için operasyona erken başladı. Sezon başında yıldızlarla kadrosunu güçlendiren Galatasaray şimdi de eksik parçaları tamamlamak için düğmeye bastı. Aslan'ın gündeminde tanıdık bir yıldız var!

Galatasaray'a transferde tanıdık yıldız! Devre arasında...

Devre arası transfer çalışmaları için şimdiden kolları sıvayan Galatasaray Yönetimi, sadece gelecek oyuncuları değil gidecek oyuncuların da listesini belirliyor. Bu doğrultuda performansı düşüşe geçen Sergio Oliviera’nın takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

2.7 milyon Euro kazanıyor

Geçen sezon bu bölgenin 1 numaralı oyuncusu olan Sergio Oliveria’nın da form grafiğinin giderek düşmesi, kulübün radikal bir karar almasına yol açtı. Tecrübeli oyuncu için yaz transfer döneminde Suudi Arabistan başta olmak üzere birkaç ülkeden ilgi vardı. Fakat Sarı-Kırmızılılar'da yıllık 2.7 milyon Euro kazanan deneyimli isim takımdan ayrılmak istemedi. Arabistan'ı tercih etmeyen Oliveira, diğer Avrupa ülkelerinden olan ilgiyi de aldığı maaş nedeniyle reddetmişti.

YILDIZ OYUNCU, EURO 24 İÇİN İDDİALI...

Galatasaraya transferde tanıdık yıldız Devre arasında...

Okan Buruk'un ilk tercihi değil

Galatasaray yönetimi bu kez Oliveira'yla yolları ayırmakta kararlı. Hem ciddi maliyeti hem de performansıyla bir türlü teknik direktör Okan Buruk'un ana planının parçası olmayışı da bu tercihte önemli rol oynuyor.

Haberin Devamı

Galatasaraya transferde tanıdık yıldız Devre arasında...

Wolves'ta vazgeçilmez!

Sarı-Kırmızılılar'da Portekizli futbolcunun yerine düşünülen isim de tanıdık bir sima: Mario Lemina... 2019-2020 sezonunda Sarı-Kırmızılı formayı giyen Gabonlu futbolcu, şu anda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton’da görev alıyor. 

Bu sezona da bomba gibi giren, 8 maçta forma giyip, istikrarı ile dikkatleri üzerine çeken Lemina, şu anda takımın vazgeçilmez oyuncularından biri.

Galatasaraya transferde tanıdık yıldız Devre arasında...

Görüşme yapılacak

Ancak Cim Bom, 30 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için imkanları zorlamak istiyor. Oliviera’nın yerine Lemina’nın gelmesi halinde teknik ekip, yıldız oyuncunun Aslan’a çok faydalı olacağını düşünüyor.

Kontratı 2025 yılında bitecek olan Lemina ile önümüzdeki günlerde temas kurulması ve Galatasaray’a gelip gelmeyeceği konusunda görüşülmesi bekleniyor.

Galatasaraya transferde tanıdık yıldız Devre arasında...

YORUM YAZ