MENÜ

Galatasaray'a Milot Rashica'dan kötü haber

Galatasaray'a sezon başında İngiltere'nin Championship ekibi Norwich City'den kiraladığı Milot Rashica transferinden kötü haber geldi. İşte detaylar...

Galatasaray'a Milot Rashica'dan kötü haber

Sezon öncesi kadroda büyük bir yenilenmeye giden Galatasaray'da Avrupa futbolunun önemli isimleri kadroya katıldı. Bu oyunculardan biri de İngiltere Championship ekibi Norwich City'den kiralanan Milot Rashica'ydı.

Haberin Devamı

Sarı - kırmızılıların bonservisini almak istediği Kosovalı oyuncuyla ilgili sürpriz bir iddiada bulunuldu.

AVRUPA BASININDAN OLAY DERBİ YORUMU

PERFORMANSI GÖZ DOLDURDU

Bu sezon Galatasaray formasıyla ligde 22 maçta görev alan 26 yaşındaki oyuncu, dört kez gol atmayı başarırken beş kez de asist yaptı.

Türkiye Kupası'nda ise dört maçta görev alan Rashica, iki kez fileleri havalandırdı.

Galatasaraya Milot Rashicadan kötü haber

KARİYERİ

Futbola ülkesi Kosova'da başlayan hücum oyuncusu, 2015 yılında 300 bin Euro bedelle Hollanda ekibi Vitesse'ye transfer oldu.

Burada gösterdiği performansla dikkatleri çeken Rashica, Ocak 2018'de 8.10 milyon Euro bedelle Bundesliga ekibi Werder Bremen'in yolunu tuttu.

NİHAT KAHVECİ'DEN SERT ELEŞTİRİ

İyi performansına Almanya'da da devam eden Rashica, 2021'de Norwich City'e 11 milyon Euro karşılığında transfer oldu. İngiliz ekibiyle Premier Lig'de forma giyen Kosovalı oyuncu takımının ligden düşmesinin ardından sezon başında Galatasaray'a kiralanmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaraya Milot Rashicadan kötü haber

GALATASARAY'A KÖTÜ HABER

Kosova kaynaklı haberlere göre, Norwich City, Premier Lig'e yükselen Burnley ile Milot Rashica'nın transferi için 11 milyon Sterlin karşılığında anlaşmaya vardı.

Öte yandan Galatasaray'ın, Rashica'nın bonservisi için Norwich City ile görüşmeler yaptığı da biliniyor.

AYKUT ERÇETİN'DEN TRANSFER İDDİALARINA YANIT

Konuyla ilgili olarak Radyospor'da Özgür Sancar'a açıklama yapan Rashica'nın Türkiye temsilcisi Aykut Erçetin, "Milot'un şu anda ilgilendiği tek şey Galatasaray'ın şampiyonluk hadefini gerçekleştirmesi. Sadece sahaya konsantre oldu.

Kulüplerin ne yaptığıyla ilgilenmiyoruz. Milot, Galatasaray'la şampiyon olmak istiyor. Bu hedefini gerçekleştirmekten başka bir şey düşünmüyor. Şu anda bundan başka bir gündemimiz olamaz" dedi.

Galatasaraya Milot Rashicadan kötü haber

YORUM YAZ