MENÜ

Galatasaray'a milli ara ilaç olacak!

Milli maçlar nedeniyle liglere ara verildi. Bu ara da Aslan'a ilaç olacak. Bayern Münih ve Hatayspor mağlubiyetleriyle araya giren Galatasaray'da yıldızlar adeta rehabilitasyona girecek!

Galatasaray'a milli ara ilaç olacak!

Hatayspor yenilgisi sonrasında milli araya gidilirken, teknik direktör Okan Buruk da öğrencilerine dinlenme fırsatı tanıyacak. Sarı-Kırmızılı oyuncular, önümüzdeki 4 gün boyunca izinli olacak. Galatasaray, bu süre bittikten sonra yeniden yoğun bir şekilde çalışmalarına devam edecek.

Haberin Devamı

Galatasaraya milli ara ilaç olacak

Kazımcan sınıfta kaldı

Cim Bom’da geçen sezon orijini sol bek olmasına rağmen sağ bekte başarılı bir performans gösteren Leo Dubois gönderilmiş, yerine ise Angelino alınmıştı. Yıldız oyuncu, inişliçıkışlı futboluyla beklentilerin altında kaldı. Hâl böyle olunca önceki gün Hatay karşısında Kazımcan Karataş forma giydi. Genç oyuncu, yaptığı basit hatalar ile dikkat çekerken, sınıfta kaldı. Okan Buruk’un, bu bölgeye nasıl bir çözüm bulacağı ise merak konusu.

Galatasaraya milli ara ilaç olacak

Boey ve Torreira bildiğiniz gibi

Son dönemde Sarı-Kırmızılı ekipte birçok oyuncu performans anlamda ciddi düşüş yaşadı. Fakat geçen sezondan beri sadece iki isim istikrarını bozmadı. Sacha Boey ve Lucas Torreira, Aslan’ın sigortası oldu. Boey, sağ bekte her zaman enerjisi ile Cim Bom’u ayakta tuttu. Torreira da bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile Sarı-Kırmızılılar’ın başarısında en önemli pay sahiplerinden biriydi.

Haberin Devamı

Galatasaraya milli ara ilaç olacak

Zaha ilki yaşadı

Sarı-Kırmızılılar, daha önce Wilfried Zaha’nın gol sevinci yaşadığı maçlarda Ankaragücü’nü 2-1, Manchester United’ı 3-2 ve Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti. Fildişili futbolcu, önceki gün de Hatayspor karşısında fileleri havalandırdı fakat bu gol, galibiyet için yeterli olmadı. Bu sonucun ardından Aslan, 30 yaşındaki futbolcunun gol attığı bir maçı ilk kez kaybetti.

Galatasaraya milli ara ilaç olacak

İğne ile çıktılar

Galatasaray’ın iki yıldızı, son dönemde ciddi sakatlıklar yaşadı. Mauro Icardi, Beşiktaş ile oynanan derbide ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle sakatlandı. Fernando Muslera da Kasımpaşa karşısında dirseğinden problem yaşadı. Fakat iki futbolcu, yoğun ve zorlu fikstürde Sarı-Kırmızılı ekibi yalnız bırakmamak için büyük fedakârlık gösterip, sahaya iğne ile çıktı. İcardi, bu süre içerisinde antrenmanlarda yer almadı ve karşılaşmalardan önce iğne olarak, sahadaki yerini aldı.

Galatasaraya milli ara ilaç olacak

Önlerinde iki hafta var

Muslera’nın da 1 ay civarında sahalardan uzak kalması bekleniyordu. Ancak Uruguaylı da tıpkı Arjantinli gibi iğne oldu ve kısa sürede sahalara geri döndü. Ancak iki oyuncu, sakatlıklarla mücadele edince formundan da düştü. Icardi, 3 maçtır suskun kalırken, Muslera da beklentilerin altında kaldı. Şimdi ise iki oyuncunun önünde, iki haftalık milli ara var. Bu süre içerisinde Icardi ve Muslera’nın tedavilerini olup, eski formlarına kavuşması bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasaraya milli ara ilaç olacak

YORUM YAZ