MENÜ

Galatasaray'a kötü haber! Fernando Muslera cezalı duruma düştü!

Adana Demirspor'u konuk eden Cim Bom zorlu rakibi karşısında ilk yarının sonunda soyunma odasına 2-1 önde gitse de son dakikalarda Fernando Muslera'ya çıkan sarı kart Aslan'da moralleri bozdu. Kart sınırında yer alan Uruguaylı kaleci cezalı duruma düştü. 37 yaşındaki eldiven, Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

Galatasaray'a kötü haber! Fernando Muslera cezalı duruma düştü!

Galatasaray'ın Adana Demirspor'u konuk ettiği mücadelenin ilk yarısı 2-1 Sarı-Kırmızılılar'ın üstünlüğüyle sona erdi. Cim Bom'un golleri; Sacha Boey ve Kerem Aktürkoğlu'ndan gelirken Mavi Şimşekler'in tek sayısını da penaltıdan Mbaye Niang kaydetti.

Haberin Devamı

VAR'da izledi, penaltıyı verdi

İlk devrenin uzatma anlarında Nelsson'un ceza sahası içinde eline çarpan top sonrasında VAR devreye girdi. Hakem Abdülkadir Bitigen pozisyonu izledi ve penaltı noktasını gösterdi. Adana Demir lehine çıkan penaltı kararı sonrasında Galatasaray cephesinin tepkisi vardı. 

SKOR KATKILARINA DA BAŞLADI...

İtirazdan dolayı...

Saha içinde de kaptan Fernando Muslera, Bitigen'e penaltı kararı nedeniyle itiraz etti. Karşılaşmanın hakemi de Uruguaylı eldivene sarı kart gösterdi. Maça kart sınırında çıkan tecrübeli eldiven gördüğü bu kartla cezalı duruma düştü. Böylece 37 yaşındaki file bekçisi gelecek hafta oynanacak Sivasspor maçında görev yapamayacak. 

Galatasaraya kötü haber Fernando Muslera cezalı duruma düştü

YORUM YAZ