MENÜ

Galatasaray'a dünyaca ünlü orta saha! Kulübü gözden çıkardı, teklif sunulacak

Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, bomba bir ismi gündemine aldı. Kulübünün gözden çıkardığı dünyaca ünlü yıldızı gündemine alan Cimbom, 30 yaşındaki orta saha için satın alma opsiyonu kiralama teklifini sunacak.

Galatasaray'a dünyaca ünlü orta saha! Kulübü gözden çıkardı, teklif sunulacak

Son şampiyon Galatasaray, yaz transfer dönemini hareketli geçiriyor. Kaan Ayhan'ın 2.8 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanan Cimbom, Günay Güvenç'i 250 bin Euro, Siraçhan Nas'ı 10 milyon TL, Halil Dervişoğlu'nu 500 bin Euro, Cedric Bakambu'u 700 bin Euro karşılığında kadrosuna kattı. Angelino'yu 1.5 milyon Euro karşılığında kiralayan ve satın alma opsiyonunu alan Aslan, Kerem Demirbay için 3.7 milyon Euro öderken bonservisi elinde olan Tete ve Wilfried Zaha'ya Sarı Kırmıızlı formayı giydirmeyi başardı. Taraftarın sevgilisi Mauro Icardi için ise kasadan 10 milyon Euro çıktı.

Haberin Devamı

MAURO ICARDI: TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜNDEYİM

Galatasaray'ı özlediğini vurgulayan Mauro Icardi, taraftarı çok sevdiğini ve yeniden Sarı Kırmızılı formayı giyeceği için çok mutlu olduğunu aktardı.

Geçen sezon çok eğlendiğimiz gibi bu sezon da çok eğleneceğimiz düşünüyorum. Çok güzel bir ülkedeyim. Burada olduğum için çok mutluyum. Türkiye'nin en büyük kulübüyle çalışıyorum. En büyük olduğumuzu bu sezon tekrar göstermek istiyoruz. Geçen hafta maçlara başladık. Bundan sonra her maça tek tek bakmamız gerekecek. Geçen sezon yapmıştık ve şampiyon olmuştuk. Şimdi önümüzdeki maçları kazanıp o şekilde ilerleyeceğiz.

WILFRIED ZAHA SABIRSIZ!

Aslan’ın, Fenerbahçe’nin elinden aldığı Wilfried Zaha, önceki gün siftah yaptı. Fildişili hücum oyuncusu, Kayserispor karşısında 20 dakika sahada kalırken, gelecek maçlarda takım için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi. Zaha, “Maçta daha fazlasını yapabilmeyi istedim ancak kısa süre de olsa görev aldığım için mutluyum. Bir sonraki maçı dört gözle bekliyorum” yorumunu yaptı.

Galatasaraya dünyaca ünlü orta saha Kulübü gözden çıkardı, teklif sunulacak

PAREDES ROMA'YI BEKLİYOR

PSG ile Leandro Paredes’in bonservisi için 6 milyon Euro’ya anlaşan Galatasaray'ın Arjantinli yıldızla da söz kesmek üzere olduğu, Sarı-Kırmızılı kulübün senelik 2.5 milyon Euro önerdiği Paredes'in diğer talibi Roma ile anlaşamazsa Cim Bom’a “Evet” diyeceği öğrenilirken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

BOMBA ORTA SAHA HAMLESİ MARCO VERRATTI

Mauro Icardi transferinde PSG ile yakın ilişkiler kuran, Paredes için Fransız deviyle görüşmelerini sürdüren Galatasaray, bomba bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Cimbom, Paris temsilcisinin gözden çıkardığı Marco Verratti'ye kanca attı.

Galatasaraya dünyaca ünlü orta saha Kulübü gözden çıkardı, teklif sunulacak

ERDEN TİMUR TİTİZLİKLE YÜRÜTÜYOR

Kadrosunda birbirinden önemli yıldızları bulunduran Sarı Kırmızılılar, İtalyan yıldızı satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmak istiyor. Cimbom, kısa süre içerisinde PSG'ye resmi teklifini sunmaya hazırlanıyor. Başkanvekili Erden Timur, bu transfer hamlesi için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Yakup Çınar / FANATİK ÖZEL

Galatasaraya dünyaca ünlü orta saha Kulübü gözden çıkardı, teklif sunulacak

YORUM YAZ