MENÜ

Galatasaray'a büyük şok! Şampiyonlar Ligi'nin en kötüleri arasında

Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki ilk maçta Kopenhag'ı konuk eden temsilcimiz Galatasaray, 2-0 geriye düştüğü maçta Boey ve Tete'nin son dakikada bulduğu gollerle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Kritik bir puan kaybı yaşayan Galatasaray, oynadığı futbolla eleştiri alırken, Devler Ligi'nde ise bir istatistikte en kötüler arasına girdi.

Galatasaray'a büyük şok! Şampiyonlar Ligi'nin en kötüleri arasında

 Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki ilk maçta Kopenhag'ı konuk eden temsilcimiz Galatasaray, 2-0 geriye düştüğü maçta Boey ve

Haberin Devamı

Tete'nin son dakikada bulduğu gollerle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Kritik bir puan kaybı yaşayan Galatasaray, oynadığı futbolla eleştiri alırken, Devler Ligi'nde koşu anlamında ise en kötüler arasına girdi.

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda ilk maçına Kopenhag karşısında çıkan Galatasaray, son dakikalarda bulduğu gollerle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı ve puan kaybı yaşadı.

TETE HAFTANIN GOLÜNE ADAY

Tete'nin Kopenhag maçında attığı gol, Devler Ligi'nde haftanın golüne aday oldu. UEFA'nın resmi sitesinde Tete'nin yanı sıra Lazio kalecisi Provedel, Barcelona'dan Joao Felix ve Lens'in futbolcusu Angelo Fulgini'nin de adaylar arasında.

Pas isabeti: %77.8
İkili mücadele: 4/6
İsabetli orta: 0/5
Şut pası: 1
Top kapma: 1
Hava topu kazanma: 2

Haberin Devamı

Galatasaraya büyük şok Şampiyonlar Liginin en kötüleri arasında

HEM FAZLA OYNADI HEM AZ KOŞTU

Şampiyonlar Ligi ilk maçında Kopenhag'a yenilmekten kurtulan Galatasaray'da oynanan futbol eleştiri toplarken sarı-kırmızılılar koşu mesafesinde de büyük fark yedi.

Cimbom'da futbolcular, 90 dakika boyunca 111.7 km koşarken Danimarka ekibi 121.3 km yol aldı. Kopenhag'ın kırmızı kart görmesiyle uzatmalarla 23 dakika sahada 1 kişi fazla olan G.Saray, rakibinden 9,6 km daha az koştu.

Aslan, bu değerle Devler Ligi'nde ilk haftanın en kötü 4'üncü takım olurken 32 takım arasında 29. sırada yer aldı. Kopenhag ise 121.3 km'lik mesafesiyle turnuvanın en iyi 6. ekibi olarak kayıtlara geçti. G.Saray, bu alanda Milan (110.8), Napoli (105) ve Braga'yı (102.5) geçebildi.

 

Galatasaraya büyük şok Şampiyonlar Liginin en kötüleri arasında

YORUM YAZ