MENÜ

Galatasaraylı Tete'den Kopenhag kalecisi Kamil Grabara'ya sert cevap!

Galatasaray - Kopenhag maçı öncesi rakip takımın kalecisi Kamil Grabara yaptığı açıklamalarla Sarı-Kırmızılı taraftarlardan büyük tepki çekmişti. 2-2 biten maçın ardından da paylaşımda bulunan Polonyalı kaleciye bu kez yanıtı Galatasaraylı Tete verdi. İşte Tete'nin verdiği tepki ve detaylar...

Galatasaraylı Tete'den Kopenhag kalecisi Kamil Grabara'ya sert cevap!

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, sahasında Kopenhag ile karşı karşıya geldi. Sarı - kırmızılılar 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada 86. dakikada Sacha Boey ve 88. dakikada Tete'nin attığı gollerle 2-2'lik eşitliği sağladı. Maç öncesi ve sonrası açıklamalar yapan Kopenhag kalecisi Grabara Sarı-Kırmızılı taraftarlardan büyük tepki çekerken Polonyalı kaleciye tepki Galatasaraylı Tete'den geldi...

Haberin Devamı

GRABARA NE DEMİŞTİ?

Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun açılış maçında Kopenhag’la oynayacağı maç öncesinde rakip takımın kalecisi Kamil Grabara, “İlk kez böyle bir takıma karşı ve ilk kez böyle bir atmosferde oynamayacağız. Bu tarz atmosferlere alışığız. Bir arkadaşımdan da Fenerbahçe taraftarının daha iyi olduğunu duydum” açıklamasını yapmıştı. Bu açıklamalar sosyal medyada Sarı-Kırmızılı taraftarları kızdırırken dün de RAMS Park’ta Galatasaraylılar, genç eldivene tepki gösterdi.

Galatasaraylı Teteden Kopenhag kalecisi Kamil Grabaraya sert cevap

MAÇTAN SONRA SKANDAL PAYLAŞIM: B*K ÇUKURU

Tepki, maç boyu devam ederken taraftarın hedefindeki isim olan Kamil Grabara'dan 90 dakikanın ardından skandal bir hamle geldi. Polonyalı kaleci, kişisel sosyal medya hesabından takım arkadaşlarıyla olan fotoğrafı paylaşırken şu notu düştü: Bu b*k çukurundan üç puanla ayrılmayı hak etmiştik ama hayat bu, devam edeceğiz.

Haberin Devamı
Kopenhag kalecisi Galatasaray taraftarını kızdırdı: Fenerbahçe... (VİDEO)

GALATASARAY, GRABA İÇİN UEFA’YA BAŞVURUDA BULUNACAK

Fanatik Gazetesi muhabiri Yakup Çınar’ın haberine göre Galatasaray, Kopenhag kalecisi Kamil Grabara’nın skandal sözler içeren sosyal medya paylaşımı sonrası harekete geçti. Gerekli inceleme sonrası UEFA’ya başvuruda bulunulacak.

Galatasaraylı Teteden Kopenhag kalecisi Kamil Grabaraya sert cevap

TETE MAÇIN ADAMI OLDU!

Zorlu maçın oyuncusu Tete seçildi. Shakhtar Donetsk'le olan sözleşmesini feshettikten sonra Avrupa devlerinin tekliflerine rağmen Galatasaray'a imza atan ve geldiği günden bu yana gol sevinci yaşayamayan Sambacı siftahını Düşler Arenası'nda yaptı. Hem ilk hem de beraberlik golü olması nedeniyle büyük sevinç yaşayan Tete, 59'da oyuna girmesine rağmen karşılaşmanın en iyi futbolcusu seçildi ve büyük moral depoladı.

HAFTANIN GOLÜNE DE ADAY OLDU

Galatasaray'da Tete'nin attığı ikinci gol, UEFA tarafından Şampiyonlar Ligi grup maçlarının ilk haftasında haftanın golü olarak aday gösterildi. Sol kanatta topla buluşan Zaha rakibinden sıyrılarak son çizgiye indi. Zaha'nın ceza sahası yayına doğru yaptığı ortada, 23 yaşındaki oyuncu ayak içiyle çok düzgün bir vuruş yaparak topu sağ direğin dibinden filelere gönderdi.

Galatasaraylı Teteden Kopenhag kalecisi Kamil Grabaraya sert cevap

TETE HAFTANIN 11'İNDE

Tete, Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasında ilk haftanın 11'inde yer aldı.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'inde şu isimler yer aldı:

Kaleci: Ivan Provedel (Lazio)
Defans: Achraf Hakimi (PSG), Strahinja Pavlovic (Salzburg), Aleksa Terzic (Salzburg)
Orta Saha: Galeno (Porto), Martin Odegaard (Arsenal), Tete (Galatasaray), Brais Mendez (Real Sociedad), Casemiro (Manchester United)
Forvet: Joao Felix (Barcelona), Roko Simic (Salzburg)

Galatasaraylı Teteden Kopenhag kalecisi Kamil Grabaraya sert cevap

TETE: BERBAT BİR KALECİ!

Kopenhag kalecisi Kamil Grabara'nın yaptığı 'küstah' paylaşıma Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Tetê, TNT Sports Brasil Instagram hesabına yorum yaptı ve karşılık verdi. Kopenhag maçınının adamı seçilen Tete "Takımını tanımıyorum bile. Ah ondan ağlara giden topu çıkarmasını istedim. Berbat bir kaleci." ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı Teteden Kopenhag kalecisi Kamil Grabaraya sert cevap

YORUM YAZ