MENÜ

Galatasaray'a bir Arjantinli daha! Icardi'den sonra...

Orta sahaya takviye için düğmeye basan Galatasaray, listesine bir futbolcuyu daha aldı. Aslan, gelecek sezon Arjantinli yıldız için harekete geçmeyi planlıyor.

Bir taraftan Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, diğer taraftan da gelecek sezon için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, transfer listesine yeni ve dikkat çekecek bir ismi ekledi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

BURUK'TAN ELEŞTİRİLERE YANIT

MATIAS GALARZA'YA GÖZALTI

Teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda hem genç hem de potansiyeli yüksek bir orta saha arayışına giren Cimbom, Belçika ekibi Genk'in 22 yaşındaki Arjantinli yıldızı Matias Galarza'yı takibe aldı. Galarza, ön libero dışında merkez orta saha pozisyonunda da oynayabiliyor. Sağ ayağını etkin şekilde kullanan ve 2026'ya kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan futbolcuya 5 milyon Euro değer biçiliyor. Aslan'ın Galarza için gelecek sezon hamle yapması bekleniyor.

Galatasaraya bir Arjantinli daha Icardiden sonra...

İSTİKRARLI BİR ORTA SAHA

Argentinos Juniors'ta parlayan Galarza, 2022'den beri Genk'te oynuyor. İstikrarlı bir görüntü çizen Tangocu, 38 maçta 2308 dakika süre aldı. 25 maçta 11'de şans bulan Galarza, 1 gol üretti. Arjantinli orta saha ülkesinde de çok konuşulan isimlerden biri durumunda bulunuyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın listesine aldığı Galarza, kariyerinde toplamda 79 maçta 2 gol, 3 asist üretti ve 5 gole etki etti.

LİGDE 2 KRİTİK MAÇ BİRDEN!

YORUM YAZ